Det mäktiga lönnmördarspelet #Dishonored fick vår eminente redaktör [u="Carl Johansson-Sundelius" Calle] att falla pladask. Staden Dunwall och att spelet låter dig välja din egna väg gjorde att Arkane Studios kunde klappa sig själva stenhårt på axeln. Goda betyg och ett varm mottagande från allmänheten, betydde också att en uppföljare var ett måste. #Dishonored II utannonserades under E3 förra året, men det är först nu vi kan avslöja när spelet släpps.

Utgivaren Bethesda Softworks valde idag att tillkännage spelets releasedatum och där med är det dags att markera den 11 november i kalendern. Vi hoppas innerligt att Arkane Studios inte gör oss besvikna och den nya delen åtminstone tangerar första spelets mästerlighet.

#Dishonored II utspelar sig 15 år efter det första spelet och här kommer du kunna ta kontrollen över antingen Emily Kaldwin eller Corvo Attano. Din resa kommer gå från Dunwall till kuststaden Karnaca.

Om du väntar på gameplay från #Dishonored II, kommer du få vänta hela vägen till E3-mässan i Los Angeles den 12 nästa månad. Till dess kan du kolla på den första trailern från spelet, om och om igen.

Synd , spelet är jättekul och det är byggt på att du öppet kan spela även utan att använda de mesta. Har för mig det finns achievments för att köra utan att lägga poäng i sina skillträd. 04/05 Ah. Nu minns jag varför jag inte köpte Dishonored. Har svårt för just trolleri (gick att undvika till viss del i DM) och det verkar spela en ganska central roll i Dishonored. För några år sedan hade jag nog köpt spelet ändå men idag sållar jag bort även... 04/05 Äntligen! 04/05 Törs inte svara 100% då jag lade ner max 30 minuter i Dark Messiah och har ytterst svaga minnen av att kasta eldbollar. Iallafall är det 1a person och nej du har ingen sköld , dock kniv och olika övernaturliga förmågor som du själv utvecklar under spele... 04/05 Diggade verkligen combat-systemet med tex svärd och sköld i Dark Messiah så en uppföljare med samma känsla har man ju sett fram emot i typ nio år nu :) Funkar det på liknande sätt i Dishonored? 04/05 Gillade Dishonored nästan lika mycket som jag gillade Deus Ex: Human Revolution. Liknande spel med fantastisk story och stämning, men ändå så väldigt olika. Och uppföljarna till båda dessa spel kommer alltså ut senare delen av detta år. Blir svårt att... 04/05 Ja förra releasedatumet som var "Juni" verkade helt uppåt väggarna fel . 04/05 Jag körde det som smygarspel utan att ta död på någon alls, det kändes mest "rätt" för att framhäva spelets kvaliteter. Började med att kötta, men det var för enkelt och inte så spännande... Att helt undvika upptäckt var klurigare och spelet blev bättre... 03/05 Dishonored är verkligen en favorit. Väldigt unikt, mycket känsla och välgjort. Hoppas 2:an kan hålla samma klass :) 03/05 Kände precis likadant som dig när jag först köpte det (Förköp tillochmed). Kommer ihåg att jag tyckte det var svårt att komma in i och även att man inte fick något bra "flow" när jag lirade i o med alla olika abilitys, teleport, crossbow, smyga, ta över... 03/05
Skicka en rättelse