Ett stort säljargument för #Dark Souls-serien är den bitvis mördande svårighetsgraden. Vissa har gjort det till sport att klara spelen så snabbt som möjligt, och senast vi rapporterade om kampen om de snabbaste tiderna i #Dark Souls III låg världsrekordet runt en timmes speltid.

Ännu en bedrift står youtubaren neptunusequester för, då han lyckas dräpa en av spelets tuffare bossar med ett enda slag. Pontiff Sulyvahn heter liraren som blir golvad innan fighten hinner börja på riktigt, och är du nyfiken på exakt hur det går till ska du bege dig till reddit där det finns en utförlig beskrivning. Manövern är bara möjlig i New Game Plus med ett gäng välbehövliga buffar.

Det bökigaste med Nameless King tycker jag är att försöka se något under första fasen. 05/05 Sammanfattning: git gud :P 05/05 Detta spel kommer du ej ångra, frustrationen å att svårt, sen när du klara går vidare det känns ära. Du får massa endorfiner av det :) 05/05 Köp DS1 för en billig slant, installera DsFix-mod för att få saker funka bättre på PC och njut! Ja, Dark Souls är svårt i början men det är en övningsgrej. Börja med en bandit t.ex som har en 100% physical sköld så kan du blocka allt utan problem i börj... 05/05 du kan ju alltid spela genom dem i easy mode. 05/05 Men wow grattis! Du lyckades cheesa en boss ( inte ens i NG+) Inte för att Pontiff är svår i över huvud taget. Är i NG +4 och har inte dött en ända gång i Pontiff fighten. Det finns bara 1 något svår boss i spelet och det är Nameless king, döda honom... 05/05 Tro mig spelet blir typ lättare ju längre du kommer. Förr eller senare kommer du kunna förstå när du ska dodgea och när du ska slå fienden vid bäst tillfälle. Hade väldigt svårt för DS1 i början och gav upp på spelet redan efter andra bossen. Men nu kan... 05/05 Det där va ng .. inte ng+ .. hade han spelat i ng+ så hande han fått 69300 souls från bossen.. 05/05 Det finns en glitch där man använder sacred flame med white hair talisman, och har i andra handen ett vapen som har en riposte med mer än en träff (t.ex. yxa). Då sugs fiendens energi ut totalt. Fattar inte alls hur glitchen funkar dock och har inte pro... 05/05 alltid gillat att se på dark souls spelen och hade gärna velat uppleva storyn och atmosfären, men jag har extremt svårt för spel som är svåra så skulle aldrig komma nånvart å bara bli frustrerad å förbannad xD 05/05
Skicka en rättelse