"För några år sen fanns bara #Everquest, #Ultima Online, #Asheron's Call och några till, men nu när så kallat bredband blir tillgängligt för allt fler internetanvändare är MMORPG-genren på kraftig framgång."

Ungefär så inledde vi vår recension av #Eve Online, den isländska stoltheten som i dag firar 13 år – hurra hurra! Dagen till ära kör Steam en kampanj som låter dig testa rymd-mmo:t gratis ett par dagar, och för den händelse att ni finner varandra finns två versioner av spelet till salu till rabatterat pris. Eve Online Starter Pack blir ditt för 5 euro (75 procent rabatt), och Eve Online Premium Edition går loss på 25 euro (halva priset). Notera att Starter Pack kräver att du startar ett nytt Eve-konto; du kan inte fortsätta spela med ett befintligt. Det kräver också minst en månads prenumeration. Läs det finstilta, är tipset.

Gratishelgen avslutas klockan 22 söndag kväll, och rabatten gäller till klockan 19 på måndag. Trial-nedladdning och köplänkar har du här. Och nedan har du den senaste trailern – enjoy.

Spelade EVE i två år för några år sedan och.. 1. Jag är mycket glad att jag gjorde det och full av beundran för hur de lyckats hålla spelet uppdaterat och relevant år efter år. För den som verkligen vill lära sig mer om ekonomi är det en potentiell guld... 07/05 Evolution finns fortfarande kvar med Sir Molle som CEO. m0o är dock borta sen länge. 07/05 Tack för att du tog dig tid att svara, låter som att man kanske ska ge det en chans igen när tillfälle finns :) Av ren nyfikenhet, finns Evolution och m0o kvar? Eller reinkarnationer av dessa? 07/05 1. Ja det gör det nog, gott om nya konflikter och saker att slås över om du är intresserad av PvP sidan. Om du inte vill vara pirat i liten grupp utan letar efter mer syfte kan du antingen ansluta dig till någon av de större "nullsec" organisationerna... 07/05 Inte mycket gratis där du 06/05 Nu har inte jag lirat EVE på nästan 10 år så det har förhoppningsvis blivit bättre. Men för 10 år sedan så hade det här aldrig fungerat eftersom första MÅNADEN i EVE var ren tortyr, mining och agentmissions dagarna i ända. Men det var lite det som var... 06/05 http://i.imgur.com/jj16ThL.jpg 06/05 För att testa och se om spelet är något att ha? Skitbra ide. Det är inte alla som vill slänga pengar på spel de inte vet om de alls skulle gilla, så bara bra man kan få testa gratis ibland. 06/05 Fixat! 06/05 Inte så att man blir proffs på det över en helg men det är mest för att skapa intresse och uppmärksamma spelet igen. Så mycket som har förändrats bara senaste två åren. Grafik, UI, nya skepp och spelarbyggda stationer, en hel del lore-grejer i wormholes... 06/05
Skicka en rättelse