#Blizzard har avslöjat att de ska göra om hela rankingsystemet för #Heroes of the Storm. Spelet ska framöver anamma systemet från #Starcraft II. Vilket innebär ligorna bronze, silver, gold, platinum, diamond, master och grandmaster. I den sistnämnda ryms blott de 500 bästa spelarna i varje region. De flesta spelarna kommer förmodligen harva runt i silver och gold, tror Blizzard.

För att ge spelarna en konkret anledning att ranka upp, utöver eventuell internetberömmelse, ska det även introduceras belöningar som baseras på den högsta ranken som uppnåtts under säsongen. Exempel på dessa priser är guld, riddjur och porträtt. Första säsongen för rankat spel i Heroes of the Storm börjar den 14 juni och pågår mellan 8-12 veckor.

Två nya hjältar från Warcraft-universumet ska också göra entré på slagfälten. Först ut är Chromie som debuterar i slutet av den här månaden och beskrivs som en long range assassin med långsamma men kraftfulla förmågor. Medivh gör henne sällskap i juni. Magikern baseras på sin medverkan i #Warcraft III: Reign of Chaos och är en high utility specialist som bland annat kan skapa portaler som lagkamraterna kan använda.

Via PC Gamer.

spelar du med fyra sopor är du själv en sopa, som har samma rank. Och du möter också ett lag bestående av sopor. Åtminstone när matchmakingen funkar som den ska. 09/05 Lite svårt att se hur detta ska fungera egentligen? Spelet är ju så lagbaserad att det inte går att som solospelare som i dota 2 mm att faktiskt lvla om motståndare och carry ett lag. Hela laget lvlar samtidigt och spelar du med fyra sopor oavsett hur... 09/05 Förklara gärna hur det genereras mer inkomster om jag klickar på länken på första sidan - vilket man ändå skulle göra om man är intresserad av ämnet. Är bara störande att se den sortens rubriker som riktiga skitblaskor använder som clickbait. Det är ett... 08/05 Palla onödigt hat, dom vill väl att man läser nyheten + att det är ett företag och dom behöver självklart genera inkomst på de vis de kan 07/05 Varför skriva en clickbait-rubrik istället för att skriva "14/6 börjar första säsongen"? Såna jävla äckliga lajkat.aftonbladet.se-vibbar. 07/05 Överdrev självklart en smula med tanke på hur lång tid dom har tagit på sig ^^ Men nästintill perfekt kan man ju alltid hoppas på. 06/05 Inget är någonsin perfekt, tyvärr. Men precis som du säger själv så det befintliga systemet kasst, allt bättre än det är en klar förbättring. 06/05 "The first season will be released soon after the game is out" 1 år senare bara, Blizzards och deras Soon. Om inte detta system och match makingen är perfekt vet jag inte vad Blizzard har sysslat med, jag håller alla tummarna. Hur som helst är allt bätt... 06/05
Skicka en rättelse