#Blizzard har avslöjat att de ska göra om hela rankingsystemet för #Heroes of the Storm. Spelet ska framöver anamma systemet från #Starcraft II. Vilket innebär ligorna bronze, silver, gold, platinum, diamond, master och grandmaster. I den sistnämnda ryms blott de 500 bästa spelarna i varje region. De flesta spelarna kommer förmodligen harva runt i silver och gold, tror Blizzard.

För att ge spelarna en konkret anledning att ranka upp, utöver eventuell internetberömmelse, ska det även introduceras belöningar som baseras på den högsta ranken som uppnåtts under säsongen. Exempel på dessa priser är guld, riddjur och porträtt. Första säsongen för rankat spel i Heroes of the Storm börjar den 14 juni och pågår mellan 8-12 veckor.

Två nya hjältar från Warcraft-universumet ska också göra entré på slagfälten. Först ut är Chromie som debuterar i slutet av den här månaden och beskrivs som en long range assassin med långsamma men kraftfulla förmågor. Medivh gör henne sällskap i juni. Magikern baseras på sin medverkan i #Warcraft III: Reign of Chaos och är en high utility specialist som bland annat kan skapa portaler som lagkamraterna kan använda.

Via PC Gamer.