I fredags avtäckte #Dice #Battlefield 1 och avslöjade att vi ska tillbaka till första världskriget. Rolig gameplay ska gå före autenticitet – vilket dock inte nödvändigtvis innebär att de tar alltför stora friheter med konflikten. Youtube-kanalen Flakfire har analyserat den urläckra trailern och lyft fram en hel del historiskt korrekt information i rampljuset. Till exempel om de olika vapnen, vem som egentligen rider på den där hästen i öknen och mycket mer. Lär dig mer i analysen nedan.

FZ:as Calle Johansson-Sundelius var på plats i Tyskland under avslöjandet och har skrivit en matig artikel om sin upplevelse och intervju med senior concept artist Robert Sammelin. Missa inte heller att titta på de första skärmdumparna från spelet.

https://www.youtube.com/embed/Zqmf8wTnaA0 Liten dramatisering utav "förhandlingarna" vid versailles. 09/05 Första världskriget hade väldigt lite att göra med att eliten ville ha pengar. Det var resultatet av en lång följd av mindre konflikter och spänningar mellan länder och etniciteter, kombinerat med ett utvecklat system av allianser. Det var ytterst få... 09/05 Tänk vad bättre världen hade sett ut om Tyskland vann WW1. Då hade aldrig förintelsen och WW2 ägt rum! Frågan är vad som dykt upp istället? Eller vänta, det vet vi ju! (Härnäst kommer reklam för en Darkest Hour mod) http://pre05.deviantart.net/f576/th/p... 09/05 Ja, under första världskriget fanns det inga uppenbara *the bad guys*. Men att också applicera det på andra världskriget? Ja, klart man ska undvika att ha ett ensidigt perspektiv på saker och ting, men ser inte riktigt din poäng? 08/05 Hans Zimmer - Time (Inception) https://www.youtube.com/embed/RxabLA7UQ9k 08/05 Systematisk döda minoriteter i miljoner, invadera halva Europa och se sig själv som "uber-rasen" är verkligen någon med gott hjärta skulle göra. Du låter som en riktig bomberjacka nasse från tidigt 90-tal. Snart säger du säkert samma sak om Daesh. 08/05 Ja, men vem har gjort musiken i filmen? Känner så igen den från en biofilm! 08/05 Jo visst, skrev lite knäppt. 08/05 Men fz skrev ju om det. Dom skrev såhär Battlefield 1 har en singleplayer-kampanj. Handlingen berättas från flera karaktärers perspektiv (som i de första Call of Duty-spelen) Är det inte det du menar? :O 08/05 Det fanns. :) 08/05
Skicka en rättelse