Öppen betatestning av #Blizzard-shootern #Overwatch pågår sedan förra veckan, och nu meddelar företaget att man förlängt den ett dygn. Så istället för avslut klockan 19 i kväll, vilket tidigare var vad som gällde, håller servrarna öppet till klockan 19 på tisdag istället. Förlängningen gäller alla tre plattformarna (Windows, PS4, Xbox One).

Som skäl till förlängningen uppger Blizzard att man vill tacka spelarna för all feedback man fått in. Men vi tror nog att man gärna vill ge spelet lite extra uppmärksamhet i form av nyheter som den här också.

Overwatch släpps den 24 maj. FZ:s recension läser du strax efter.

Och det är för "Origins" versionen som kostar 59.99 euro på battle.net, så ja helt överkomligt i min mening. 10/05 Du borde prova att spela med några polare, eller hooka upp med folk online som spelar vettigt. Nu är det ju en beta/demo, där folk röjer på så mycket de kan för att testa och ha kul, inte satsa på en seriös karriär direkt. 09/05 Om ena laget har i snitt 20/5/30 och det andra har 5/20/10.. vilket lag tror du vann? I grunden går det ut på att DÖDA spelarna i motståndar laget. Står du och försvarar en punkt måste du kunna döda de som attackerar, annars är du ganska useless med 0ki... 09/05 Ca 38 euro på G2A. Tycker det är helt ok för ett nytt spel. Men jag hade inte betalat mycket mer än så. 09/05 Man ser mer stats och jämförelser efter matcherna, och på profilsidan kan man se utförliga stats och uppgifter om ens sammanslagna spelande. K/D är mycket viktigare i CS än i Overwatch. Visst skulle overwatch kunnat visa K/D under matchens gång men då... 09/05 Tror det ligger mycket i det du säger. Därför tycker jag personligen Blizzard borde hållit den öppna betan igång i 14 dagar istället för 4-5. Risken är att folk hoppar in när de hade tid i helgen och frustrerat bildat sig en uppfattning som kanske skull... 09/05 Härligt, gillar spelet mer ju mer jag spelar. :D Det var ganska simpelt och kaotiskt när man spelade på låg level men utmaining och teamplay ökar rejält med erfarenhetsnivån på en själv och övriga spelare. :) 09/05 Spelet kommer att bli mer intressant när de börjar med ranks. Just nu känns det bara som ett sandbox spel och det man får kommer inte att överföras till riktiga spelet det känns lite som slöseri med tid. 09/05 Jag kunde inte se stats efter match heller ju. Sedan så har ju Blizzard misslyckats ganska totalt om dom försöker få igång mer teamplay, eller att folk fokuserar mer på uppgiften genom att ta bort stats. Det är en enda röra och inte team fokuserat alls... 09/05 Vad jag tycker många inte verkar tänka på att det är just en beta, spelet är inte släppt än, så det är väl ganska självklart att större delen av matcherna för nya spelare blir just att springa runt och skjuta utan någon riktig taktik. Ingen vet vad som... 09/05
Skicka en rättelse