Efter det lyckade eventet inför releasen av Total War: Attila där ett gäng läsare fick besöka FZ:s kontor, gör vi en favorit i repris. Men denna gång skalar vi upp, och hela 20 personer har nu chansen att komma till Stockholm måndagen den 16 maj och testa Total War: Warhammer. Före alla andra,

Väl på plats får ni spela spelet, delta i en turnering och fråga ut utvecklarna på Creative Assembly om deras nya titel. Självklart får alla som deltar ett exemplar av Total War: Warhammer.

Det enda du behöver göra är att anmäla dig i formuläret nedan och kort berätta vad det är som lockar dig med sammanslagningen mellan Warhammer och Total War. Vi väljer ut 20 namn bland intresseanmälningarna.

Vi vill ha din intresseanmälan senast på fredag 13 maj, kl 12:00. Deltagarna kommer att meddelas via mail och sms samma dag. Vi ber dig att kolla upp så att du är helt säker på att du kan komma på måndagen, så att inte några platser går till spillo.

Observera att du kommer att behöva ta dig till och från eventet på Inferno Online i Stockholm för egen maskin! FZ och CA bjuder på lunch.

Tack på förhand!

  • Tid ca 10:30-16:00, måndagen 16 maj

  • Plats Inferno Online, Odengatan 60, Stockholm (karta)

  • Vad Spela Total War: Warhammer, före alla andra! Snacka med utvecklarna, tävla i turnering