I morgon, den 11 maj, släpper #Ubisoft ett gratistillägg till #Rainbow Six: Siege. Operation Dust Line är namnet och uppdateringen innehåller två nya operators, en ny bana, gameplay-förändringar, med mera.

Banan har fått namnet Border och utmärker sig genom att vara klent byggd. Eller rättare sagt, den har gott om material som går at skjuta sönder. Operatörsklasserna heter Valkyrie och Blackbeard, men den första veckan är det bara folk som betalat för Season Pass som kan spela dem; därpå kan alla låsa upp dem med Renown eller R6 Credits.

Det blir också en rad buggfixar, balansändringar och andra justeringar. En komplett lista över alla nyheter har du på den här sidan, och uppdateringen dyker alltså upp utan kostnad i morgon.

Jahaja...det är därför det är så få som vill ha ett bättre AC. 11/05 Snarare tvärtom, r6 siege är ju minimalt med fuskare. Många lyckas hitta ställen att skjuta ifrån som gör dig näst intill osynlig för motståndarna så dom blir anklagad för fusk, du kan bara kolla på matimio på youtube där han visar några sneaky spots... 11/05 är glad jag skaffade season pass, då slipper man betala en massa r6 coins eller reowns för dom kostar mer då, med season så kan man lira dom på direkten 11/05 Beror helt på din rank hörru, folk fuskar som galna över "Platinum 1" i Ranked ;) 10/05 Alltså, i detta spel över Rank "Gold 4" är nog bara fuskare, jag har inte spelat en enda match utan att blivit dödad genom 2 väggar av en kille som inte ens använder ADS när han skjuter, spelet går att spela på "Casual" men hur kul är de? Man vill väl... 10/05 Mycket anklagan precis som i alla andra spel. :p Har själv spelat ca 90 timmar och stött på två stycken som uppenbarligen fuskade. Båda i samma klan och var inte blygsamma med fusket heller. Annars är det några riktiga WTF-moments men det händer även... 10/05 Har aldrig stött på en fuskare under 60 timmar, däremot fok som anklagar andra nästan varje match. 10/05 Wohooo!! 10/05 Var ett tag sen jag spelade. Kanske ska peta in skivan igen nu när det börjar bli för varmt för att vara ute :) 10/05 Det är väldigt mycket exploiters och rena fuskare i ranked vilket gör att custom games är att föredra. Lite som pcw på irc för cs var för ett tag sen. 10/05
Skicka en rättelse