Efter den andra och sista expansionen lämnar CD Projekt Witcher 3 för Cyberpunk 2077.

Under gårdagen släppte #CD Projekt Red bomben: Blood and Wine, den andra och sista The Witcher 3-expansionen, släpps redan den 31 maj. Det är en bitterljuv nyhet, ty efter den här resan är det över för Witcher 3. Det bekräftar expansionens regissör, Konrad Tomaszkiewicz, för Eurogamer.

– Ja, svarar han på frågan om detta är den sista Witcher 3-expansionen.

– Nej, svarar han på frågan om det kommer mer material till Witcher 3.

Detta blir det definitiva slutet för Witcher 3 och härefter kommer studion fokusera på Cyberpunk 2077. CD Projekt kommer emellertid fortsätta bistå sitt storverk med patchar. Inför Blood and Wine kommer man att släppa en patch och förmodligen ska åtminstone en följa efter releasen.

Tomaszkiewicz när dock en dröm om att få återvända till Witcher-världen i framtiden.

– Personligen hoppas jag att vi en vacker dag kommer att göra något mer för jag älskar världen och jag har jobbat med Witcher-spelen i omkring tolv år. Men jag vet inte vad som kommer att bestämmas. Vi får se.

Hearts of Stones var riktigt kul och bra story. Men slutet var dåligt. Än sen egentligen för storyn var grym. Väntar verkligen till den 31:a:-) 12/05 Spela klart huvudstoryn så du kommer upp i bra level. För Hearts of Stone bör du vara lvl 30-34. För Blood and Wine bör du vara 34-35... Så spela dem i ordning. Expansionerna är som egna sidohistorier. Ingen koppling till huvudhistorien. Lycka till! 11/05 Du verkar anta är att Blood and Wine kommer att vara det bästa de skapat i Witcher-universumet. Trevlig nyhet! Jag vet ingenting. 11/05 Liten fråga, har inte spelat klart än, har kommit tillbaka till Kaer Morhen i vanilla spelet. Har ej kört sen första expansionen släpptes, men hur ska jag spela den? Hur ska jag spela båda expansioner? Utspelar det sig efter The Witcher 3? eller är det... 11/05 Jäklar vad jag ser fram emot Cyberpunk 2077! Efter att ha spelat CDPRs alla Witcher-spel så är jag helt såld på CDPR. Jag gillar allt dom gör :) Fanboy? Japp! 11/05 tack för alla svar. nu blev jag ju superduper tera hajpad ;) 11/05 Bra att dom slutar på topp, antar jag. 11/05 "It will be a story-based RPG experience with amazing single-player playthroughs, but we're going to add multiplayer features," CDPR managing director Adam Badowski told me. 11/05 Det går ett rykte om att Cyberpunk 2077 ska bli MMO, men enligt intervjuer och videos jag sett med CDPR så blir det _inte_ MMO. Spelet ska däremot innehålla en sorts multiplayer-aspekt. 11/05 Redan 2013 bekräftade de ju att det skulle vara ett storyfokuserat singleplayer-RPG, så varifrån idén om att det skulle vara ett MMO kommer förstår jag inte. 11/05
Skicka en rättelse