Bioware återvänder till stjärnorna i början av 2017.

Under ett investerarsamtal tidigare i år snappades det upp att Mass Effect: Andromeda släpps någon gång under 2017 års första kvartal. Nu bekräftas uppgifterna av Biowares Aaryn Flynn.

– Vi skapar det som är bäst och vad vi älskar med Mass Effect – otroliga berättelser, karaktärer och raffinerat skjutande i tredjeperson – och vi tar med allt detta på vår expedition till Andromeda. Men vi är också exalterade över att presentera nya inslag och fler sätt att spela ett Mass Effect på.

Vad detta innebär rent konkret är i skrivande stund aningen vagt, men Flynn nämner kraften hos Frostbyte, mer frihet, nya världar, allierade och fiender som försäljningsargument.

– Våra speltester visar att vi är på rätt väg. Men vi vet också att vi behöver tillräckligt med tid för att säkerställa att vi ger er allt spelet kan och bör vara. Därför kommer Mass Effect: Andromeda släppas tidigt under 2017.

Den 12 juni ska vi få veta mer om spelet på EA Play.

Tack till Alx_83 för detta #nyhetstips!
Hoppas att planetutforskandet från första spelet är tillbaka (men med snyggare miljöer), sånt är mysigt. 12/05 Hoppas på en diversifierad galax med tusentals planeter man kan besöka, med tillhörande häftiga, konstiga och utomjordiska civilisationer, där nya mäktiga uppstickare och glömda intergalaktiska imperium finns att utforska, upptäcka, interagera, intriger... 12/05 Sen hoppas jag att dom hugger i och gör ett klassiskt Neverwinter Nights i 1:ans anda. 11/05 Det skadar inte, har kommit så många spel nu att man ändå inte hinner med alla om det fortsätter i den takten. 11/05 Senaste Dragon Age blev försenat med ett år. De har lärt sig sina läxor 11/05 Skumt , jag har sedan länge haft noterat att det skulle släppas Q1 2017 .. Detta är kanske den 100% bekräftelsen att det är den perioden de satsar på. De får gärna dra ut på släppet lite till och se till att spelet är bra. 11/05 Om EA publicerar så släpps det väl i tid. Oavsett hur klart det är. Är inte det halva deras grej? 11/05 Har inte speciellt stor förväntan på spelet. Verkar som dom fokuserar på exploration vilket jag inte vill ha i mass effect. Jag är ute efter bra karaktärer, en intressant story samt bra gameplay. 11/05 Jag är försiktigt skeptisk till Q1 -17, det blir nästan alltid förseningar. Men oavsett när det kommer så hoppas jag det blir lika bra om de andra delarna. Älskar ME serien, ja alla delar. 11/05 Är det en bråkdel så bra som ME2 var på sin tid så är det värt varje DLC-öre 11/05
Skicka en rättelse