De flesta #World of Warcraft-spelare känner förmodligen till Wowhead – en sajt med evig visdom som guidar genom det ibland snåriga mmo-livet med sina bastanta databaser. De har granskat den senaste uppdateringen till #World of Warcraft: Legion-alphan, där #Blizzard kastat in lite nya estetiska transmog-prylar.

Vapnen och rustningarna är välbekanta för lore-fantaster och kommer även finnas med i biofilmen Warcraftsom har premiär den 27 maj. Genom att logga in inom två månader från premiären så får horde tillgång till Replica Blood Guard's Cleaver och Replica Staff of Gul'dan. Alliance kan lägga vantarna på Replica Lion's Fang och Replica Lion's Heart.

Klippet nedan visar upp alltihop. Vilken fraktion tycker du får bäst prylar?

Jag raidade 4 dagar i veckan i Vanilla som Mage. Jag kan säga att det var väldigt svårt att få ihop ett helt Tier sett. Jag hade kanske 4-5 av 8 Tier 1 delar innan vi bytte till Black Wing Lair och samma sak hände där innan vi bytte till AQ20 & 40. 12/05 Sorry jag mena att jag tyvärr har spelat dem. 12/05 Om du inte har spelat expansionerna efter TBC så vill jag påstå att du inte är speciellt kvalificerad för att faktiskt prata om TBC på sättet du gör. Dina nostalgiglassögon är inte universala. 12/05 Tyvärr inte, jag har spelat dem. Pala har Grand m, T2 och T6. Warrior Grand m, valor heroism och T3. Mage T3 Priest T1,T2,3,4,5,6. Shaman T2. Efter TBC så blev designen sämre i mitt tycke. Tror det var för grejer blev för magiskt. Crest of lorderon är... 12/05 Fast i vanilla så tog det så pass lång tid att få ett helt set att när du väl var klar var det inte längre BiS så du gick ändå runt och såg ut som bilden på orcen. Undrar hur många som ens hann samla ihop hela Judgement innan TBC släpptes. Jag har spela... 12/05 Du har inte förstått hur heroin ja menar wow funkar va ? Never say never :) 12/05 Vilket var varför man fortsatte att spela och varför du kände dig speciell när du väl hade hela settet. Bilden är inte missvisande ett dugg, den visar precis vad Vanilla WoW kunde ge dig, om du gav det tid. Jag fixade Judgement settet på ett par Lockout... 11/05 Med tanke på hur svårt det var att samla ihop ett helt set, alla olika raider, samla dkp och försöka vinna över andra med samma klass, så är den bilden väldigt missvisande. Även idag när du kan köra raiderna själv så tar det lång tid att få ett helt set... 11/05 [quote=Landstream] Nej, kanske för TBC-nostalgiker. Den här borde visas för alla vanilj-icke-nostalgiker. http://www.adventuresinpoortaste.com/wp-content/uploads/2012/09/judgement.jpg 11/05 Fantastiskt, den bilden borde visas för alla vanilj-nostalgiker. 11/05
Skicka en rättelse