Ja, det blir en serverbrowser i #Battlefield 1. Det korta, spikraka beskedet ger det officiella Battlefield-kontot på Twitter på en direkt fråga, vilket får alla som vill ha sina mp-shooters som förr skäl att snegla mot champagnen.

Men låt findrickat stå. Det sägs ingenting om vilken sorts serverbläddrare det rör sig om. Det kan bli en klassisk ingame-bläddrare, men det kan också bli en till Battlelog eller annan form av webbläsarvariant. Så dra inte för stora växlar på uttalandet förrän vi vet vad det faktiskt betyder.

När vi pratade med #Dice minuterna efter att Battlefield 1 offentliggjordes sa man ungefär ingenting mer än att man kommer berätta mer längre fram. Jo, man förklarade att man "släpper expansioner, inte banpaket", och att dessa inte splittrar spelarbasen. Men några svar om DirectX 12, fordonsklasser och klassiska slag fick vi inte.

Vi får ge oss till tåls tills nästa steg i EA:s och Dices pr-strategi kickar in, vilket sker EA Play, EA:s egen spelmässa som äger rum dagarna innan E3 i Los Angeles i mitten av juni. Då ska det ifnnas spelbar kod och förhoppningsvis någon mindre pr-trimmad att tala med.

FZ finns på plats, så du läser allt om Battlefield 1 här hos oss.