Istället för storspel i höst.

Det blir inget Assassin's Creed-spel i år... vänta, det där blev fel. Vi börjar om.

När 2016 var 40 dagar gammalt hade #Ubisoft hunnit släppa två Assassin's Creed-spel (Chronicles: India och Chronicles: Russia) och innan året är slut väntar minst ett till (en virtual reality-tolkning av spelserien). Men något fullstort Assassin's Creed till de kraftfullaste spelplattformarna blir det inte i år – #Assassin's Creed: Empire får ge sig till tåls till 2017.

Däremot gör spelserien debut på filmduken i december, och nu har en första trailer från filmen släppts. Här är den:

Assassin's Creed-filmen blir ett actionäventyr regisserat av Justin Kuzel. I rollerna återfinns bland annat Michael Fassbender, Marion Cotillard och Jeremy Irons. Filmen går upp på nordamerikanska biodukar den 21 december (fem dagar efter Rogue One: A Star Wars Story). Vad tror du om Assassin's Creed som film?

Alltså, vem fan valde "musiken"? Musikvalet är ju en 1/4-del, minst, när det kommer till en trailer. Det här var något så sjukt opassande. 17/05 Det såg fruktansvärt dåligt ut, faktiskt. :/ 13/05 1. 24fps 2. ja 3. 4. Assassins creed serien har alltid kommit komplett. DLC som släppts på sidan har varit indirekt kopplat till huvudstoryn eller huvudspelet. 13/05 Okej, ingen annan har, så då ställer jag dom viktiga frågorna: 1. Kommer den i 30FPS för en mer filmisk upplevelse? 2. 4K-stöd? 3. Kommer man patcha så att filmen fungerar på premiärdagen? 4. Får man se hela filmen på en gång om man förbokar, eller släp... 13/05 Ja jävlar en film om min favorit spelserie. Detta såg riktigt bra ut :) 12/05 Flesta verkar ha pekat ut det mest negativa om den så får väl säga allt jag ser som positivt och det är dräkterna, sminket, rörelserna och miljöerna. Det som är mindre imponerande är scenerna utanför simulatorn. Tror AC-filmen kommer floppa i klass med... 12/05 Tror inte de kunde hittat sämre musik till trailern om man så försökt. Tycker spelen själva doftar väldigt mycket PG13 i fråga om atmosfär, blod eller ej, så jag ser inte problemet. 12/05 Verkar nog bli en film som man kommer se tillsammans med nyårsdag-pizzan. 12/05 Fan vilken jobbig artikel att läsa. Titeln känns bara felaktig och innehållet är stökigt. Stor bokstav efter punkt lärde jag mig i lågstadiet. "vänta, det där blev fel. Vi börjar om. " Borde gälla hela artikeln. Det enda jag har att säga om trailern är... 12/05 Han kommer nog fastna i ett staket medan han jagar någon snubbe, spelet tror ju att du ville hoppa upp på staketet istället för att jaga killen rakt fram. 12/05
Skicka en rättelse