Imorgon har ni som spelar senaste #Hitman anledning att återvända till spelet igen. Då släpps nämligen den första så kallade Elusive Target som Agent 47 måste ha ihjäl. Men det fungerar inte riktigt så som vi är vana vid.

Elusive Targets är material som släpps mellan de större avsnitten och som har särskilda regler. De är unika och finns bara under en begränsad tidsperiod – denna gång från och med imorgon och 48 timmar framåt. Därefter försvinner måltavlan för gott.

Det är dessutom inte helt enkelt att hitta personen. Han eller hon dyker inte upp i instinct mode eller på minikartan, så du får helt enkelt ge dig ut i världen och leta. Dessutom gäller det att planera ordentligt innan mordförsöket: blir du själv avlivad får du inga fler försök. Således är det permanent död som gäller i dessa kniviga uppdrag.

Eftersom detta är första gången en Elusive Target dyker upp så utannonseras det i förväg. Hädanefter får du dock förlita dig på forum, sociala medier och alldeles egna undersökningar för att hitta dina offer.