Gårdagens tillkännagivande om att #Valve faktiskt har fortsatt utvecklandet av #Team Fortress 2 under alla dessa år överraskade de flesta av oss. Avsaknaden av media från den efterlängtade titeln kommer enligt busfröna från Washington att ordnas nästa vecka, en trailer på både det och #Portal är på gång.

Tills dess får vi nöja oss med en konceptbild på spelarklasserna som visar prov på den överdrivna stilen som nämndes i avslöjandet.

http://www.valvesoftware.com/ep2/teaser/tf2_teaser01_720p.wmv 19/07 Forcie/Erenthal <- håller med vad ni båda säger :) 17/07 Tänkte på det också, att eftersom TF är ett klassbaserat spel så kan grafiken ha ytterligare fördelar. Alla klasser är extremt lättigenkänneliga pga av den överdrivna och högt stiliserade grafiken, så det kan nog hjälpa lagspelet en bit. Man vet liksom... 16/07 Tycker den grafiska stilen är helt okej. Själva spelidén och balansen är ju det viktiga i TF, inte att soldaterna ser ut som några superhäftiga elitsoldater med taktisk utrustning och annat blaj. Det är då bra mycket fånigare med spel som försöker se... 16/07 Ja men visst är det lustigt? Dom flesta tycker Hutned är roligaste banan men det är den minst spelade banan på hela spelet. SJälv tycker jag också om Well och klassiska 2fort. minst 20 pers på varje lag och well och 2fort blir som en gryta, muahah ÄLSKA... 16/07 Umm...måste det räcknas som rövslick bara för man gillar Valves grejer? För jag gillar också deras saker men klarar mig bra utan den pikanta smaken av rectum :) 16/07 Demomannen ser ut som "anyarabianwithadynamitenearagroupofpeople"... 16/07 Självklart är det en perfekt design, eftersom TF aldrig skulle kunna spelas som ett dåligt substitut för BF2. Det skulle krävas en allt för stor produktion för Valve att göra ett "riktigt" BF spel som TF2 en gång skulle vara och jag ser inte hur Valve... 16/07 Salta visst du är säkert 20, spelar ingen roll... du beter dig som en vilsen 5 åring som någon snodde glassen ifrån. Sluta slänga massa bjäfs omkring dig och diksutera vettigt. Visst alla fjortis kommentarer var kanske lite onödiga men du har ju inte... 16/07 Jag är 20 år, jag behöver inte övertyga dig om ett skit. Jag snackade inte ens med dig. Alla behöver inte gilla sådan där grafik, ok? Sluta slicka Valves röv. Tack. Ps. Dina stora ord imponerade inte på mig. Ds. 16/07
Skicka en rättelse