Helger betyder speltestning, och den här helgen kan du testa två förstapersonsshooters med absolut ingenting mer gemensamt än att de går ut på att skjuta folk ur fps-vy.

Först har vi #Arma 3, den realismdyrkande krigssimulatorn som fyller tre år i september. Du kan lira det utan kostnad fram till söndag kväll (till klockan 22, verkar det som). Om det ger mersmak säljs standardutgåvan av spelet för 17,49 euro (50 procents rabatt) till och med den 16 maj. Den matigare Apex Edition, med soundtracket, kartor, taktikguide och lite annat, säljs för 42 euro (30 procent rabatt) till den 16 maj. En dlc-samling kostar 8,49 euro (50 procent rabatt) till samma datum. Info här.

Det aningen mer röjiga #Call of Duty: Black Ops 3 kan också spelas kostnadsfritt, åtminstone delar av det. Det är Multiplayer Starter Pack-delen som är tillgänglig gratis (mer om innehållet), och erbjudandet sträcker sig till klockan 22 söndag kväll. Köprabatt är det också: vanliga utgåvan säljs för 36 euro (40 procent rabatt), meda Digital Deluxe kostar 75 euro (25 procent rabatt). Rean är aktiv till och med den 16 maj. Info här.