#The Division går duktigt bra. Det står klart efter en finansrapport från #Ubisoft där det framgår att #Massives rpg-shooter har 9,5 miljoner registrerade spelare. Hur många som köpt spelet får vi inte veta, men vd:n Yves Guillemot säger att både The Division och #Far Cry Primal överträffar förväntningarna, skriver VG247.com.

Och Ubisoft har inga planer på att varva ner. Man tänker släppa hela fem fullstora titlar (så kallade AAA-spel) innan april 2017. En av dessa är ett helt nytt, i nuläget okänt varumärke. De kända namnen är #Watch Dogs 2, #Ghost Recon: Wildlands, #South Park: The Fractured But Whole och #For Honor. Vi kan nog räkna med besked senast under E3-mässan i juni.

FZ finns på plats på E3 och täcker nyheterna live. Snabba besked utlovas.

Med tanke på vad jag läst och hört om spelet så trodde jag de menade patchar... 16/05 Wildlands och For Honor är två måsten för mig, trots att det är Ubisoft som är utgivare.. 15/05 Spelar fortfarande dagligen. Har gold edition på PC och Sleeper agent edition på xbox one :) Riktigt roligt spel men börjar bli lite att göra nu så ser fram emot nästa incursion och expansion om en månad. 14/05 Jag hade kul i Far Cry primal tills det gick full retard med bonnläppen från stenåldern, dubbelskjutande pilar och änterhaken. Men början på spelet var svinbra. 14/05 Kan inte folk verkligen börja bojkotta pre orders, season pass och dag ett dlc:s. Så länge folk är dumma nog att köpa skiten kommer företagen fortsätta pumpa ut detta och vi får sällan riktigt bra spel. The devison sålde ju as bra så dom kommer ju forts... 14/05 Tyvärr handlar fusken i The Division inte bara om aimbot och wallhack utan många har utnyttjat buggar för att på ett enklare och snabbare sätt farma det bästa som droppar vilket leder till att "vanliga spelare" ligger efter och får smisk i darkzones.... 13/05 Älskar detta spelet! Jag har haft turen och inte sett en enda fuskare(vad jag vet). 13/05 Nu är det ju så att vi har lärt oss att se igenom företags-lingo så att... Hur många spelar fortfarande spelet då? Inte det? Nä, det är väl inte lika roliga siffror att redovisa ;) Det räcker ju tyvärr att hypa upp till försäljning de första veckorna,... 13/05 Mer än så.. jag och många andra spelar inte på Steam. Va billigare på uplay 13/05 Jag läste nästan "10 miljoner Division-fuskare rapporterade". Själv börjar jag ångra rejält att jag köpte ett förbannat Season Pass av en anledning jag aldrig hade väntat mig. Garanterat sista gången jag gjorde det till ett spel iaf. :/ 13/05
Skicka en rättelse