Den 31 maj är det dags att ta farväl av Geralt för den här gången. Då släpps nämligen #The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine som är det definitiva slutet för The Witcher 3. Vi gissar dock att det kommer bli en final utöver det vanliga.

#CD Projekt själva säger att expansionen praktiskt taget skulle kunna vara ett helt eget spel, och att området vi besöker är olikt allt tidigare material i spelet. Uttalandet kommer från en ny bakom kulisserna-trailer där teamet berättar mer om det matiga tillägget. Alltihop börjar tydligen med att en mördare som dödar på ett onaturligt sätt tar sig till vindistrikten i Toussaint, varpå Geralt dyker upp för att avvärja situationen.

Blood and Wine ska bjuda på nya, unika monster, nya knytnävsslagsmål, mer Gwent-spelande och massor av annat. Rikta ögonen nedåt och lär dig mer om nymodigheterna i The Witcher 3-finalen.

Jag spelade aldrig Gwent. Spelade aldrig caravan i Fallout: NV heller fastän jag spelade det säkert 400 timmar. Orkar inte sätta mig in i sånt där blarr. 15/05 Sitter själv i samma sits. Klarade spelet, början om på new game plus och death march, tog bort det gamla savet av någon anledning och ser sedan att rekommenderade level för heart of stone var runt 60 och jag sitter där med knappt level 40. Får ju i pri... 15/05 Någon mer som inte lirar Gwent i spelet? Älskar Hearthstone etc men Gwent föll mig inte i smaken alls... 14/05 Klarade ut spelet, tänkte sen tänkte man att kanske börja om på new game plus, dagen efter kom första expansionen ut. Måste lägga ned 130+ timmar för att komma till expansionerna. Men det gör man gladeligen. 14/05 Kom ihåg att kolla in Witcher 3 mods om ni har skaffat spelet eller om ni vill börja spela igen. http://www.nexusmods.com/witcher3/? 14/05 Jag spelade igenom mainspelet innan jag började med heart of stone. Det är inget måste att spela igenom spelet för att köra den bara man kommer upp till rätt level kan man köra på. Hur det blir med denna expansion så verkar det som det passar att köra... 14/05 aah! jag ska lira skiten ur det när det kommer :) 14/05 Spelade det vid release och hade spelat bloodborne precis innan så avskydde kontrollerna, hörde att det skulle patchas, tog en paus, sen som så många gånger förr så dränks det av mängder av andra spel. Måste göra ett nytt försök när expansionen släppts. 14/05 Slutade också lira, lirade nog för mycket, tog några månaders uppehåll, och har nu spelat massa nya spel som har kommit ut efter Witcher3, när jag satte på Witcher3 nu igen så påminns man om vilket bra spel det är, om man jämför med alla spel som släppt... 13/05 Jag har inte börjat spela Witcher 3 än, men helvete vad det lockar. Framförallt denna expansion. Så vuxet och härligt, ett vindistrikt där allt, på ytan, verkar vara en fest...men under ytan ruvar ett mörker. Fan alltså, jag som älskar vin också. Jag... 13/05
Skicka en rättelse