I vintras presenterade #Bigfoot Networks planer på att ta fram ett nätverkskort som ska reducera problem som dålig ping, lagg och andra besvärligheter. Det accelererade nätverkskortet är nu officiellt presenterat. Namnet blir KillerNic och skapelsen drivs av en "nätverksprocessor" på 400 MHz, med 64 MB DDR-minne i bakgrunden. Med detta i burken säger man att vi kommer få bättre ping och snabbare skärmuppdatering.

Kortet är ännu inte släppt, men om du vill vara först med det senaste kan du registrera dig och på så sätt vara redo när det släpps.

fan orkade läsa igenom det inlägget, brukar ge upp. =) Roligt och bra skrivet var de hehe :D 18/07 Hansen: du driver med oss va? Helt allvarligt? Har du inte förstått att rent tekniskt sett har det här bluffkortet inga fördelar över något annat "externt" nätverskort överhuvudtaget? "Externa" nätverskort har varit standard sedan pc:ns barndom fram til... 18/07 Jag tycker vi väntar på soya =) 18/07 Nu har jag ju inte så jättemycket kunskap om nätverk (inte mer än en högskoleutbildning och ett par år som livsstilsnörd), men din "ping" (latency) och din bandbredd är väl knappast relaterade på ett sådant sätt and mer bandbredd betyder lägre ping? Är... 18/07 Grejen är den att du kan i princip inte påverka pingen innanför din ISPs gateway. Klart att du kan prioritera paket. Men det är ju bara att man inte kör något annat samtidigt, så att det inte är någon trafik utöver spelet. 18/07 Dags att sluta klanka ner på "cs spelare" och CS hit och CS dit. Det är inte bara "CS spelare" som kommer ha detta kort. Spel drar mer och mera bandbredd, och faktum består, det tar lite CPU att ha inbyggt. (Även om ditt inbyggda är ett fetGiB-kort med... 17/07 Antaligen för att man ska kunna skriva egna program och köra dom på kortet. :) Även stöd i kommande spel osv skulle ju rent teoretiskt kunna använda det... Men men, återstår väl o se om det är något att ha eller bara bluff. (Något som vet om onboard lan... 17/07 Jag måste säga att jag inte förstår meningen med detta kort. 400MHz och 64MB minne är ju i samma klass som en high-end cisco router som är ett par år gammal. Vad ska man ha 64MB minne på en NIC till? 2MB är långt gångbar buffer på en NIC. Skulle det int... 17/07 32-bit PCI Rev 2.2, enligt själva kortets spec. standard PCI port med andra ord. http://www.killernic.com/KillerNic/PDFs/KillerNic_TechSpecs.pdf 17/07 Det luktar bondfångeri lång väg, utan att läsa deras egna tester... 17/07
Skicka en rättelse