#Cryptic Studios och #Atari stoltserar nu glatt med att #Star Trek Online gått in i hyperfart, hela vägen fram till en form av öppen beta. Till och med den 26 januari kan du som får tag i en betanyckel registrera dig och avfyra fotontorpeder och flyga lite överallt bäst du kan. När vi häromveckan delade ut betanycklar försvann de snabbare än en vulcan-hälsning hinner ta form.

För att få tag på en ny nyckel i dagsläget finns det flera möjligheter, och du finner länkar till sajter som bjuder på nycklar via den här länken.

Har du fått tag i en nyckel och provat på betan, och isåfall vad tycker du?

Bästa Star Trek-liret är dock Bridge commander. 15/01 FZ, finns det möjlighet för er att lägga upp STO öppen beta i erat filarkiv? Har haft väldigt svårt att hitta en källa att ladda ner det ifrån som haft hastigheter över 50KB/sec :p Så fler källor behövs :) 14/01 jepp.. dessutom är allt så nerdummat så man undrar om spelet inriktar sig till 8-åringar. Spelet var ungefär som man väntade sig från Cryptic :P 14/01 Har spelat lite nu, verkar vara rättså engagerat gjort. Synd ja har så dåligt tålamod i spel, o de lär ju ta en stund o komma in i de :P 14/01 Jag är ganska besviken över detta spel :( Om man bortser från att det är en beta jag provat (beta innehåller alltid buggar, glitchar etc) så känns spelet otroligt enkelt och tråkigt. Ett uppdrag jag fick gick ut på att beama ner till en planet, där skan... 14/01 Jag har en nyckel här från FZ om någon är intresserad. Skicka PM 14/01 Var rätt mkt disconnects första dagen iaf. Men då denna beta mer är tänkt som ett stress test så är det något man får räkna med. Bara testat att lira med Iceman i grupp en gång och vi hamnade på samma instans varje gång iaf, ni kanske inte spelade i en... 14/01 Testar betan just nu och hade sjukt låga förväntningar. Eller, jag trodde det skulle vara skräp men jäklar va överraskad jag blev, det här spelet är ju riktigt kul! 14/01 Ryckte även i mina smilgropar 14/01 lyckades precis få en betan från fileplanet, dock verkar servrarna ligga nere =/ 14/01
Skicka en rättelse