Tidigare i veckan blev det [n=36156 känt] att ett gäng fruar till #Rockstar-anställda fått nog av att deras partners får slita hund på sin arbetsplats, med rapporter om 12-timmarsdagar, sex dagar i veckan. Rockstar har inte svarat på den vassa kritiken officiellt men Gamasutra har tagit del av ett till synes internt email om anklagelserna.

Där påstår arbetsgivaren att de inte har försämrat jobbsituationen alls, massage och gratis middag vid övertid existerar fortfarande och lönerna har ökat i nivå med levnadskostnaderna. Alla som är missnöjda uppmanas att ta kontakt med företagets Human Resource-avdelning för att reda ut saken då de ser mycket allvarligt på arbetsmiljön och genuina problem ska lösas omgående.

Dumma amerikaner? eller?.. 15/01 Meh. Detta är inte direkt ovanligt i denna branchen. :P Själv har jag haft jävligt tur. Aldrig vart tvungen till att jobba övertid. Gör jag det, så är det pga att jag vill få nånting klart själv. 15/01 Ni glömmer nåt viktigt här, det är fruarna som klagat. männen är bara glada att få till jobbet knacka lite kod spela lite allt för att vara iväg för fruarna och som har en lång lista på saker dom tycker dom ska göra i hemmet Där är skälet, när man har... 15/01 Tänk på det här nästa gång ni piratkopierar! Tjyvajävlar! ;) 15/01 Så om man avviker från dina belästa åsikter, relegeras man till att vara ett barn som aldrig går ut? Jag har jobbat i en liknande branch ett långt tag, där det var högt tempo och för vissa utvecklare (jag jobbade inte som utvecklare) långa arbetsdagar.... 14/01 Roligt med illustrativa bilder, FZ MEN, ni borde kunna bättre. Hur kan ni skita i att ange fotograf? 14/01 Varför verkar de flesta här tro att bara för att nissarna jobbar inom spelindustrin så är de ej kapabla att jobba inom annat? Som jag skrev, de är utbildade och duktiga programmerare kan jobba inom olika yrken, produktutveckling bland annat. Och klarar... 14/01 allt kolgruvesnack fick mig att tänka på... (http://objectiface.com/content/6433/resized/garycoleman.jpg?1247643978) :D 14/01 Jag vill också ha massage på mina 16-timmars pass! :P 14/01 Att det inte är den värsta gör det inte till att man ska se igenom fingrarna med problem. Samt, det frångår inte det faktum att många företag inte anställer just nu. Jag säger heller inte att de som jobbar där inte är kompetenta för något annat. Men att... 14/01
Skicka en rättelse