Ett krypande behov hos redaktionen att expandera vårt tydligt markerade revir har resulterat i att vi nu annekterar din inkorg. Med våra nylanserade e-postfunktioner blir det möjligt att få de senaste, hetaste och mest intressanta nyheterna skickade till dig - så att du inte riskerar att missa någonting!

Det finns ett rejält urval av prenumerationsmöjligheter. Till att börja med kan du få dagliga sammanställningar, antingen på morgonen eller på kvällen - eller både och om du så vill. Du kan dessutom en gång i veckan få en veckosammanställning skickad till dig med senaste veckans hetaste nyhetsrubriker, ett bra val för dig som bara är intresserad av det hetaste.

Vårt nya e-postcenter ger dig också möjlighet till nyhetsflashar - meddelanden i din inkorg som skickas när vi har något riktigt, riktigt hett att berätta. Kanske releasedatumet för Duke Nukem Forever. Skämt åsido, som om det kommer hända.

Sist men inte minst kan du även bevaka vissa spel eller vissa företag. Detta gör du genom att gå till spel- eller företagssidan för det du vill bevaka och klickar på rätt länk. Vi hoppas du trivs med oss i din inkorg, vi tycker nämligen att det luktar rätt mysigt.

Äntligen! Har väntat länge på det här, signar upp direkt. Skämt åsido, som om det kommer hända. 26/07 Hear hear!! :O 25/07 peter_lovgren: Den kommer tillbaka! Snart! Jag lovar :) CastorFiber: Gå in i dina preferenser (http://www.fz.se/hem/control_prefs.fz) (länken kräver inloggning) och kryssa i "Meddela mig alltid vid svar". Nu har du automatiskt bevakning på alla trådar... 25/07 Ja, precis - alla trådar man "snackade" i blev man informerad om tidigare så fort någon postade nyss svar, dvs sedan man var där sist - bra eller dåligt så fick det mig att kolla in fz nästan för varje mail... nu blir det liksom inte av... Forumet känns... 24/07 Nej, det han menar är väl att han vill ha ett mail för varje svar i tråden, problemet är väl att man får en j*vla massa mail då om det är en populär tråd...eller jag kanske är helt ute och cyklar. Saknar förresten också "5 senaste inläggen" på förstasid... 24/07 Jag tror han menar att han vill ha bevakning på automatiskt i alla trådar han svarar i. 24/07 Du vill alltså bli spammad? :) Du får bara ett mail för en tråd du bevakar innan du besöker den, det är en feature och inte en bugg. Jag känner mig fortfarande inte helt säker på vad det är du tycker saknas, men att göra läsarna "tvungna" att gå in på... 24/07 Innan så fick jag mail så fort någon svarade på någonting jag skrivit om jag startat tråden eller ej. Vartenda gång någon "svarade" var man ju "tvungen" att dra hit och kolla men nu kommer dessa mail inte längre - man får be om dem genom att klicka i... 24/07 Jag förstår inte riktigt vad du menar. Som du skriver finns det en funktion för att bevaka trådar så att du får mail när de uppdaterats. Är det jobbigt menar du att kryssa i "Meddela mig vid svar"? Kanske att vi i så fall kan åtgärda det på något sätt. 24/07 Alltså... sedan den nya layouten får man ju inte mail när någon svarar i den tråd man tjatar uti och jag har minskat min närvaro på fz men förmodligen 70-80% om inte mer... från flera gånger om dagen till en eller två gånger i veckan. Jag är alltså mest... 24/07
Skicka en rättelse