Helt i linje med förra veckans löften har en demoversion av #Dark Messiah of Might & Magic släppts. Singleplayer-smakprovet klockar in på smått hysteriska 1,4 GB i storlek, och innehåller en tutorial och ett uppdrag från detta [[Source]]-motordrivna rollspel från #Arcane Studios.

Vi lägger givetvis upp demon så snart som möjligt. Om du inte kan hålla dig kan du testa någon av nedanstående filspeglar.

Gick lite väl ryckigt det där tycker jag. Lite besynerligt då jag kan köra HL2, Prey etc på max utan problem och får under 10 fps med lägsta settings i det här. Och det är ju tydligen inte en beta, så inte alltför stora förhoppningar på optimeringar :( 09/08 Tja vet inte, jag sätter mina pengar på slarvigt skrivna installers, men men, det verkar som andra haft exakt samma problem som jag, så troligen gillar den inte vissa flerpartitionssystem. Grattis att du fick till det direkt, måste känts skönt. ;) 09/08 Aldrig har det varit så roligt att sparka på folk! Nej men seriöst, detta spelet är ett av de bättre lir jag spelat i år. Ser fram emot fullversionen! :D 09/08 Hade lite problem först med att installera fast löste sig när man tröck "back" så vettefan... kort var det iaf och tog 10min att ladda banorna med rekommenderade settings... pff.... tick på 30sec med medium iaf så :> Kul var det men kändes inte så värst... 09/08 Installerade båda spel på min h drive direkt utan problem. Förstår inte varför du som med din "grymma" setup som du plitade ner, har några problem med detta. :P 08/08 Rätt skoj men himla kort för att vara 2.5 GB eller vad det blev installerat. Ett par buggar var att texten under laddning inte var fullständig och att i alla fall vakterna i träningsdelen inte klarade av att gå upp för trappen och anfalla en om man stod... 08/08 JAAAAAAAAAAAAAAAAA SPEEED. tack fz. Ligger stabilt i 366 kb/s nu... en timma kvar till härligheten.... 08/08 http://www.fz.se/filarkiv/?file=spel/dark_messiah/Dark_Messiah_Demo.exe Hoho nu får ingen admin posta det ;) 08/08 ja det var makalöst kort för 1,4 Gb tippar på att det ligger med en massa som man inte normalt kommer åt i demot. kanske nån hittar nått console grej man kan köra. kan bli bra spel. hoppas på mkt problemlösning då det gäller att fimpa bossarna i spelet.... 08/08 Upp med demot nu FZ! ;) 08/08
Skicka en rättelse