Megadeth har figurerat med några få låtar i tidigare Guitar Hero-titlar. När då andra band som Metallica, Aerosmith och Van Halen alla har fått sin egna gitarrhjältetitel är det fans som undrar huruvida Megadeth kommer gå samma öde till mötes. Frågan har nyligen besvarats av SkorpioneN, det vill säga Megadeths egna frågelåda på sin sajt. Dave svarade mustigt följande:

Jag har nyligen haft två väldigt viktiga möten på hög nivå med folket från Activision och Neversoft, och vi pratar om ett flertal saker, men ett Guitar Hero-box set är inte så attraktivt för mig och folket från Guitar Hero som den nya idén de föreslog, eftersom det kreativa vi pratar om är "over-the-moon"! Jag hoppas bara att ingen ställer sig i vägen för att det här ska gå igenom. Jag vet att det finns flera väldigt skadliga resultat från vårt moderskepp (WEA) som har en del rättsliga dispyter med YouTube och Guitar Hero för att nämna bara några få.

Någonting bra mycket mer kreativt än en enskild Guitar Hero-titel. Vad skulle du tycka om musiklekar fullständigt till tonerna av Megadeth?

Skicka en rättelse