Det är svårt att se något spel som på allvar ska kunna ta upp kampen mot #World of Warcraft men ett av de som faktiskt har en chans att göra detta är #Warhammer Online: Age of Reckoning. Spelet utvecklas av MMORPG-veteranerna på #Mythic som tillsammans med Games Workshop och deras 20 år gamla fantasyvärld bör ha tillräckligt med tyngd och kunskap för att kunna hota genrens dominant. Första delen av den trailer som nu finns tillgänglig kunde vi se redan i maj, men den har nu kompleterats med ännu mer material som inte går av för hackor.

En varning är dock på sin plats för de av er som inte gillar förrenderade filmer, är ni en av dessa så bör ni tänkte både en och två gånger innan ni ser trailern.

Tack till anon1415 för detta #nyhetstips!
Antingen blev alven rejält planterad eller så var han jävligt snabb! Sen så inger en Warhammer-präst lite mer respekt än en Warcraft-präst av någon anledning :) 23/08 Yupp, patrullen i skogen, Sigmar får däng så att det sjunger om det, men blir räddad utav någon Alv snubbe, Sen får dom besök utav en Jätte Demon och då vaknar Sigmar upp igen .. jag vill se mer!!! :O hmm Alven blir rotmos under demonen va? 22/08 Mark of Chaos filmen är den med en patrull i skogen väl? Orkar inte tanka ner med denna skit uppkoppling man har nu, och lite segt att sitta o vänta om det är samma som jag sett innan. Och är det den, ja då är den rätt fet. Av någon anledning gillar dem... 22/08 den var inte helt ofräsch kanske :) 22/08 Oh du milde vad mäktigt! Introt till Dawn of War var inte heller dumt. 22/08 Ohoh, riktigt nice strid i slutet de har lagt till. Chaos warriors är ju de coolaste i hela warhammer :) Men håller med att cinematic-trailern till mark of chaos är bättre, black hole entertainment gjorde enormt sköna filmer till sitt förra spel också... 22/08 Amen broder, de borde göra en film istället :) 22/08 ..Tycker introt utav Digicpictures till Mark of Chaos är i en klass för sig, får tom. denna WO trailer att se väldigt cartonish ut. .. helt suverän!, och personlig favorit just nu. Ett måste ses för er som inte sett den ännu: Mark of Chaos Intro cinemat... 22/08 har aldrig fastnat för WoW, så jag tror inte jag kommer lira WO nå vidare mycket heller... Men satan vad mäktig trailer, precis som trailern till Warhammer Mark of chaos som också släpps snart =) Chaos warriors blir lite mäktigare på film än som nån jäv... 22/08 Det är en Cinematic Trailer, inte en gameplay trailer. Det är stor skillnad. Syftet med denna är inte att visa hur spelet är utan bara att förmedla den omgivning som spelet utspelar sig i. Själv ser jag gärna massor med sådana om Warhammer, finns ett... 22/08
Skicka en rättelse