I ett land där polisbilarna är mörkgröna och man inte får nämna kriget känns trygga Svedala förvånansvärt långt bort. Efter att ha kastats runt som en vante i transportsystemen och kånkat bagage mellan bussar, bilar och tåg har vi efter mycket om och men till slut nått fram till Leipzig och hotellet. Det är lustigt hur noga tyskarna är med sin tågtrafik, det är inte utan att man i bakhuvudet hör en knagglig röst väsa "Wake up Mr. Freeman. Not to imply that you have been sleeping on the job ...".

Nu väntar strax kraftåterhämtning i liggande ställning. Morgondagen inleds starkt med visningar hos Eidos, bland annat av titeln #Kane & Lynch, samtidigt som vi också kommer att ta en titt på #Nintendos presskonferens för att se vad de lurar på. Jag skulle gärna vilja åka hem med ett leende på torsdag och kunna säga att jag prövat Wii, då skulle de bli avundsjuka i redaktionen.

Några filmer kommer vi inte kunna tillhandahålla och dessvärre inte heller någon täckning av livematcher eftersom det är så otroligt mycket som visas. Däremot kommer vi se till att ha massor av bilder på evenemanget och vi har en hel drös med intervjuer och "behind closed doors"-visningar att gå på i morgon. Förhoppningsvis bjuds det på smaskigheter.

Den som lever får se, som det heter. Följ oss i morgon, när vi rockar spelmässan.

Skicka en rättelse