Frånsett den nya #Razer-mus FZ berättat om och visat tidigare idag har #Microsoft under onsdagen även hunnit redogöra för fler inslag i företagets höst- och vinterkollektion.

  • Frånsett spelmusen Microsoft Habu kommer även en tredje utgåva av IntelliMouse Explorer att säljas för £34.99 (motsvarande 485 SEK) med start i oktober.

  • Pc-tillbehöret Xbox 360 Wireless Controller for Windows med vilket användaren skall kunna använda trådlösa [[Xbox 360]]-joypads till en vanlig dator kommer att levereras med ett uttag för headset. Lansering är tänkt att ske i december till ett ännu okänt pris.

  • Webbkameran Xbox Live Vision kommer att få europeisk butikspremiär först 6 oktober - fyra dagar efter det tidigare utlysta datumet och drygt två veckor efter den amerikanska lanseringen. Live Vision skall säljas i en billigare variant med spelen #Uno och #TotemBall samt en månads Xbox Live Gold-abonnemang för £34.99 (motsvarande 485 SEK) och en dyrare variant där även arkadspelet #Robotron, 200 så kallade Microsoft Points och ytterligare elva månaders guldabonnemang ingår för £54.99 (motsvarande 760 SEK).

  • Fredag 3 november markerar den officiella lanseringen av Xbox 360 i Östeuropa då Microsoft sjösätter konsolen i såväl Polen och Ungern som i Tjeckien och Slovakien.

Skicka en rättelse