Skrivet eftermiddagen 23/8. En helt galen dag håller på att lida mot sitt slut. Tillgången till WLAN har varit sparsam, för att nämna det snällt, så det är först nu vi har möjlighet att uppdatera sajten. Under dagen har vi fått massor av privata visningar. Allt från spännande #The Darkness och #Kane And Lynch till nya detaljer kring #Half-Life 2: Episode 2. Vi har intervjuat såväl Will Wright när vi tittade på #Spore som Doug Lombardi när vi fick se nya delar av #Portal och #Team Fortress 2. Allt det här innehållet kommer att göras tillgängligt för er så fort vi får chansen att sätta oss och transkribera, men till dess bjuder vi gärna på ett par smådetaljer.

Vi har bland annat fått veta nytt om efterlängtade Episode 2. De flesta vet nog redan vad som händer i Episode 1, men i uppföljaren visar det sig att inte bara Gordon utan även vackra Alyx Vance har ett förflutet med mystiska G-Man. "You should not have come" väser han i en trailer ny för evenemanget.

Spore såg förstås lika spännande ut som vi trodde. Will Wright berättade gärna om att spelet ständigt kommer att uppdatera sig självt och andra spelares alster och kreatur kommer att smygas in även i din värld. Dessutom kommer du kunna se hur många gånger dina egna skapelser delats ut till andra spelare, vilket inför lite av ett tävlingsmoment i spelet. Kommer du kunna skapa det där coola kreaturet som alla vill leka med?

Håll ut med oss så kommer fler uppdateringar och bilder härifrån Leipzig så fort vi kommer åt internet och kan tanka upp dem!

Skicka en rättelse