Minns du på den tiden då ett spel var ett spel, och när det väl släppts i butik så var det... well, släppt? Den tiden verkar vara över, för nu känns det som att var och varannan nyhet vi skriver här på FZ handlar om olika utvecklares DLC-planer. Här kommer en till!

Utvecklarna #2K Marin jobbar redan nu stenhårt på DLC-material till kommande #Bioshock 2, och enligt Senior systems designer Kent Hudson är DLC-planerna för spelet "aggressiva".

Vi jobbar med ganska aggressiva DLC-planer och det är något som i praktiken redan är på väg. Det är något som främst utvecklas via Marin-studion eftersom den australiensiska studion redan har påbörjat nästa stora grej.

Vad denna "nästa stora grej" blir är än så länge okänt, och det är antagligen inget vi lär se skymten av heller på ett tag. Däremot kan du räkna med mängder med DLC-material efter (samtidigt?) Bioshock 2-släppet, vilket sker den 9 februari till formaten Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

Vadå inte pirat kopiera? finns inget spel till PC vars DLCs man inte kan tanka vad jag vet. Och har man xbox så ligger ju problemet där, då har man redan när man köpte boxen accepterat att här blir det inga gratis patchar (om man nu inte är korkad). ren... 19/01 Det första DLC paketet till alla spel borde vara gratis för att ge spelarna en smak av vad som väntar liksom. 19/01 Jag köper alla mina spel och även de DLC som jag anser mig vilja ha, vilket ger mig en rätt att framföra min klagan av hösta sort. :evil: Och att tro att DLC inte går att piratkopiera är bra naivt. :P Det folk blir irriterade över är material som säkerl... 19/01 Folk tror att eftersom att DLC är utvecklat samtidigt som själva spelet så är det materialet gratis. Ni fattar väl att dom släpper DLC för att folk inte ska kunna piratkopiera det? Smart som fan ju. Köp inte om ni inte vill ha det. Om ni vill ha det,... 19/01 Då blire inget köp vid släppet då mao .. väntar tills det bundlas med alla DLC, samma med Mass effect 2 .. är ändå inte klar med ettan ännu 19/01 Nya, halvfärdiga originalspel utan DLC = Sucker Edition. Köp spelet när man får originalet med all DLC på rea istället. 19/01 Det låter på folk som att de vore påtvingade att köpa DLC? O.o 19/01 Så less på allt tjat om DLC, varför kan dom inte släppa en faktiskt expansion? ett kort mini tillägg är inte värt det. Inte för att jag vill låta gammal, men saker o ting var bättre förut. 19/01 Helt. Jävla. Sjukt. Det första spelet var en av de sämsta portningarna genom tiderna. Att dom nu jobbar på DLC till 2:an långt innan det är släppt är återigen helt. Jävla. Sjukt. DLC ska vara något som tillför något till spelet och visar deras dedikatio... 19/01 beror ju mest vad DLC:n innehåller och så, men va fan, håller de på att utveckla ett spel och sedan får en idé om en DLC, kan de ju fan bara slänga i de i spelet istället att släppa seperat och man får betala mer :/ bort med DLC:n och börja släppa expan... 19/01
Skicka en rättelse