I en Game Informer-intervju (via Destructoid) säger #Activision-chefen Bobby Kotick att han "förstår" att de senaste årens Spider-Man-spel fått dåliga betyg. Enligt den gode herr Kotick är det nämligen som så att spelen "suger", rätt och slätt. Och detta hoppas Activision kunna åtgärda med framtida Spidde-spel.

Våra Spider-Man-spel har sugit de senaste fem åren. De är dåliga spel. De fick dåliga betyg därför att de var dåliga spel. Vi gick ifrån vad som är Spider-Man. Det handlar om nätsvingande. Om du inte har med mycket nätsvingande, vad är då poängen med Spider-Man?

Några av senare års Spider-Man-spel är #Spider-Man: Web of Shadows, #Ultimate Spider-Man och #Spider-Man: Friend or Foe. Spelen har fått en etta, två och en halv samt en etta i betyg. Kanske inte direkt några superspel med andra ord, även om Ultimate Spider-Man trots allt nådde upp till över godkänt i betyg.

Vad tycker du är poängen med Spider-Man?

Batman: Arkham Asylum är baserat på serietidningar och ingen film, dock jävligt bra spel, likaså GoldenEye. Finns en rad många filmer baserat på spel, Uwe Boll står för hälften av dom. Dock finns det inte många bra filmer baserat på spel. Ontopic: Jag... 21/01 Jag kan hålla herr Kotick att de senaste spelen har varit av lägre kvalité, men jag gillar inte att han säger att "det handlar om nätsvingande". Krävs betydligt mycket mer än bara lite nätsvingade för att ett Spider-Man-spel ska hålla en jämn och hög... 21/01 Alien vs. Predator är inte baserad på filmerna heller. De första AvP-spelen kom innan filmerna och innan dess fanns de i serietidningsformat. Wolverine-spelet var bättre än filmen det är baserat på. DeKvittar: imdb-länken du gav visar tydligt att Arkham... 21/01 Word! Hitman-filmen överraskade mig positivt. 21/01 För övrigt så vill jag spontant utbrista the Lion King (PC)! 21/01 http://www.imdb.com/find?s=all&q=Arkham+Asylum Spel på film? 21/01 Fanns ju ett spindelmannen spel till gamla goa playstation, har för mig att det var ganska skoj, var iallfall kul att slinga sig mellan byggnader och att det var snyggt. 21/01 jag vill freeroama och göra uppdrag i en fri stad! GTA på taken så att säga, fast ur en superhjältens synvinkel.. Rockstar skulle kunna göra det här så mycket rättvisa! 21/01 http://www.fz.se/forum/thread.php?id=58611&page=1#post_751095 Mina tankar om Web of Shadows, resten bryr jag mig inte om :P 21/01 Så sant som det var sagt! Kirsten Dunst är en av anledningar att jag tittat på filmerna. :up: 21/01
Skicka en rättelse