#Blizzards boss Mike Morhaime säger till develop-online.net att de just nu inte har några planer på en regelrätt uppföljare till #World of Warcraft. Han menar att företaget bakom det populära onlinerollspelet i dagsläget ändrat strategi till att inte ha några långsiktiga planer. Detta då den globala ekonomiska krisen gör att datorspelsbranschen just nu är turbulent.

Morhaime säger att de inte har några konkreta planer för WoW efter expansionen #World of Warcraft: Cataclysm.

Vi har planer till och med nästa expansion och vi har idéer på vad som kan komma efter det, men inget är ristat i sten, och borde antagligen inte vara det.

Morhaime påpekar även att deras huvudsakliga uppgift nu (förutom expansionen) är att se till att WoWs popularitet ökar. Som om 12 miljoner aktiva spelare inte är tillräckligt.

Uppskattar? vad snackar du om? jag kanske är kund hos dem men jag uppskattar inte det :P egentligen vill jag gå tillbaka till lotro(men mina kompisar säger "wow! wow!"(kom nu inte med någon sån dum kommentar " stick tillbaka nu då!" för de är bara dumt(... 27/01 Jag undrar när Cataclysm kommer ut. Vet någon detta? Har härt att det kommer nu i höst och nån gång i november eller nåt men jag vet inte..så om nån vet så skulle det va roligt o veta, om man nu spelar fortfarande. 25/01 Det finns tonvis med singleplayer spel där man ständigt känner att man måste skaffa nya saker och bli bättre. Det är inget man kan bli "beroende" av. WoW och andra MMORPGs har en annan aspekt som är det riktiga problemet: den sociala aspekten. Grupptryc... 21/01 Alla spelutvecklare som gör mmorpg vill ju att du ska bli fast och fortsätta spela ingen nyhet Gillar man inte det ska man undvika genren helt o hållet. Håller med realin samt att jag förstår att folk slutar spelar wow med tanke hur folk beter sig i den... 21/01 Värst vad duktig du är och alla som blir beroende är svaga med ointressanta liv..... Det Blizz har gjort anorlunda än många andra MMO och verkligen lyckats med är att få folk att hela tiden känna att dom måste skaffa prylar/pengar för att ens kunna vara... 21/01 Vadå, bara för att Blizzard gör ett riktigt bra spel är det dom som är bovarna? Bara för att dina kompisar tyckte att "livet" i spelet var intressantare och roligare än det dom hade IRL med sina flickvänner var sämre så är det Blizzards fel? Antagligen... 21/01 Inget fel med det, så är det i alla branscher. Lite sent för dig att upptäcka det. Varför tycker du det är dåligt att blizzard tar det? Om dom sen gör det bättre visar ju bara hur dåliga Anet är som inte kan utföra nått av sina idér. Kan lova dig att... 21/01 Haha, inte det minsta bitter, lovar. 21/01 Anet/NCsoft utannonserar Guildwars 2, då kommer självklart blizzard och kontrar med ett nytt wow, Anet annonserar med underwater explorable areas och självklart en månad senare skryter Blizzard med samma sak till wow. Sen annonserar Anet med event syste... 21/01 Ja mmo't som WoW kopierade mycket rakt av ifrån, Everquest 1, kommer det ju fortfarande expansioner till så, men det har ju en uppföljare också. Själv tror jag nästan att dom förr eller senare kommer uppdatera grafiken/allt riktigt rejält och inte bara... 21/01
Skicka en rättelse