I fjol chockades vi av Final Fantasy VII, Shenmue III och The Last Guardian. Vad händer i år?

Sonys presskonferens under E3 2015 ska sent glömmas, för under den natten slog drömmar in och i bräschen gick förstås Final Fantasy VII Remake, The Last Guardian och Shenmue III. Att slå den uppställningen blir inte lätt, men klockan 3:00 den 14 juni ämnar Sony göra sitt allra bästa.

Precis som traditionen påbjuder blir det alltså nattvak om man vill se allt. Exakt vad "allt" innebär vet vi inte men livstecken från ovan nämnda trio vore trevligt, plus förstås ett par nya överraskningar. Räkna också med nyheter kring Sonys VR-satsning, kanske ett officiellt utlåtande om PS4-uppgraderingen och, så klart, mängder med nya spel till Playstation 4. Förresten, räkna inte med något Vita-relaterat. Något säger oss att den traditionen också är här för att stanna.

Sonys spektakel avslutar en dag som dessutom innehåller E3-konferenserna för Xbox, Ubisoft och PC Gaming Show. Se till att vara redo med popcornen och ha läsk och/eller bira på kylning – för FZ kommer förstås guida er genom det hela.

Jag tycker lineupen på sony förra året var ovanligt vek, den byggde i princip på titlar som ligger långt i framtiden. särskilt utannonseringarna som nämns i artikeln var mycket oroande vad gäller FF7-remaken (i princip sa de att om man går i skolan nu... 18/05 https://www.youtube.com/embed/-pRUiCdvQ_M We serve one master, one king! And his name is gaming! Förövrigt hoppas jag på lite Dark Souls 3 DLC, men det är nog lite för tätt inpå släppet. Drömma kan man alltid, ge oss en liten teaser tack. 17/05 En remake, en uppföljare till ett 15år gammalt qte äventyrsspel och en presentation från ett spel som redan utannonserades för ca 10år sedan. Jag förstår ärligt talat inte varför något av detta är bra på något sätt. Känns mer som att något är väldigt,... 17/05 Playstation 4.5 borde väl det tjätas om, det är nog inte många PS4 ägare som är glada när PS 4.5 dyker upp, kul att käpa en konsol fär 4000 kr, och sen dyker det upp en med bättre prestanda som kör spel i 60 fps och kan klara av Soys vr hjälm. Fär ungef... 17/05 https://www.youtube.com/embed/zXLZvsSmBIs Personligen har jag varit intresserad av spelet sedan de visade upp en första trailer. När jag såg hur mycket fokus spelet verkar ha på AI förra året så ökade det intresset rejält. Notera hur AI´n agerar självst... 17/05 Spännande! 17/05 Fast, the last guardian är väl fortfarande en teckning på ett papper? 17/05 https://www.youtube.com/embed/IH2w2l1JTs4 <-- this. 17/05 Last Guardian igen! Hype! 17/05
Skicka en rättelse