Gran Turismo Sport är det första Gran Turismo-spelet till Playstation 4, och det kommer dessutom ha stöd för Playstation VR. Ett evenemang för att avtäcka liret officiellt pågår just nu i London och FZ har skickat dit Tomas Andersson för att bevaka händelsen. Hittills har han kunnat lirka ett lanseringsdatum ur utvecklarna: den 16 november släpps spelet i Europa!

Vi som sitter hemma kan också följa spektaklet via Youtube. En livestream börjar sändas ikväll klockan 19.30. Du följer den med enkelhet här nedanför.

Project Cars ger mig allt jag behöver. Jag vill ha ett bra MC spel. Det senaste riktigt bra var SBK 08. SBK 09 hade varit himlen om de inte hade fuckat upp det så det blev ett...wait for it.... bakbroms(!)spel. Såååå nära var dom. Och Tourist Trophy var... 20/05 Jag har längtat efter ett nytt BRA GT sedan PS2 tiden, men blir besviken på nytt exakt hela tiden. Nudå? Grafik som hackar, ljud som ÅTERIGEN låter som dammsugare????!! Fattar dom inte vad som krävs i ett bilspel eller. 1000 nonpremium bilar håller inte... 20/05 Det går tydligen att lösa om man kopplar gamla rattar via en PC och använder ett program som gör att ratten "ser ut" som en G29 för konsolen. http://blog.gimx.fr/ 20/05 20/05 håller med.. Ge oss fler Forza horizon liknande spel 20/05 Poly påstod att det beror på licenserna. De säger att de inte får krocka vissa bilar. Lite underligt eftersom andra titlar inte har några problem med att de faller i bitar. 20/05 Jag vill bara ha ett open world bilspel med mod-support och realistisk bilfysik, olika väderförhållanden, dygnscykel, tillsammans med bra deformationsfysik på alla fordon. Och en drös med bilar från början. Support för många olika rattar och VR-headset... 20/05 Undrar om 95% procent av bilarna blir copy paste som i gt5/gt6 som var från ps2ans gt4. 19/05 Seriöst? Ljud-fx e ju skit fortfarande, e japanerna döva eller hör som ens hur ljuden låter? Förra spelet så lät de som två plastdunkar när man kollidera 19/05 Rejält tråkig trailer om jag får säga det. Gjorde mig inte ett dugg intresserad av spelet faktiskt. Kan knappast påstå att den enorma screen tearingen var ett plus i kanten heller. 30fps med screen tearing är sådär snyggt... 19/05
Skicka en rättelse