Som vi rapporterat om tidigare så är det snart dags för en uppvisningsmatch i Quakeworld där några av världens bästa lirare pucklar på varandra i toksnabba onlinebataljer. Nu har arrangörerna uppdaterat inlägget med mer information om evenemanget. Här är de två lagen som kommer mötas i 4 vs 4-matcherna:

<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/se.gif" alt=""></img> Carapace
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/se.gif" alt=""></img> Xantom
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/fi.gif" alt=""></img> Diki
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/se.gif" alt=""></img> Moltas
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/fi.gif" alt=""></img> Creature
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/se.gif" alt=""></img> Dimman
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/ca.gif" alt=""></img> Blooddog

Vs.

<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/fi.gif" alt=""></img> Milton
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/no.gif" alt=""></img> Rikoll
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/se.gif" alt=""></img> Kingpin
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/fi.gif" alt=""></img> Fix
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/dk.gif" alt=""></img> MM
<img src="http://www.quakeworld.nu/images/flags/se.gif" alt=""></img> Javve

Mycket svenskt som ni ser, och förutom kanadensaren Blooddog så kommer alla spelare från nordeuropa. De kommer göra upp på följande kartor:

dm2
dm3
e1m2
cmt3
cmt4

Eftersom det här är en match som går ut på att visa upp Quakeworld och imponerande färdigheter lika mycket som att vinna, så kommer alla kartorna att spelas. Enligt arrangören ska vi förvänta oss att spelarna testar "galna saker".

Låter det som något för dig ska du spana in den cirka två timmar långa matchen på Twitch klockan 19.00 på söndag. Eller så stannar du här och kikar nedanför.

https://player.twitch.tv/?channel=suddendeathtv

Watch live video from suddendeathTV on www.twitch.tv

qtv.quakeworld.nu där brukar man hitta alla som är inne för tillfället, (på de servrar som är anslutna till qtv då, vilket är majoriteten av de populära) , liras inte så mycket i EU kanske tidigt på dagarna men mot eftermiddagar och kvällar är det allti... 23/05 ptja, kunde gått bättre kunde gått värre , för min del i matchen dvs :P stämmer att inlärningskurvan är brant, men tro mig, det finns VÄLDIGT många spelare som inte är bra men som ändå spelar varje dag :P går att hoppa in på en server och typ skriva .qw... 23/05 Otroligt grymt spelat, De va fantastiskt att se riktigt bra QW igen. Va ett tag sen de va på radarn :) Problemet med att börja spela det igen är att man ligger så otroligt långt efter dom som är bra, Inlärningskurvan är ganska brant. Men kul att se folk... 23/05 får gåshud av kommentarerna här grabbar, själv spelade jag i allstarmatchen igår (kingpin) och även i den förra allstarmatchen 2015, glädjer mig enormt att spelet inte dött HELT än, spelat sen 1996 till och från och det finns fan inget bättre FPS spel... 23/05 QW, utan tvekan det bästa FPs spelet som nånsin gjorts. 22/05 Kom igen då en timme kvar! 22/05 Enligt vad jag hört är locktar sjukt grym som 1v1 spelare men inte alls lika bra på 4v4. 22/05 Milton är sinnesjukt bra team spelare.. Hans quadruns ger en nästan orgasmer att titta på. 22/05 Han kanske är och festar istället :-P 21/05 ojoj, minns när man satt med modem och spelade Quake Shareware som en galning online, var det 95 eller 96? Sen när QuakeWorld släpptes så blev det som en frälsning, gjorde att även vi "HPWare" kunde spela mer smärtfritt än vanliga Quake :) 21/05
Skicka en rättelse