Sedan tidigare har det varit känt att #Microsoft säkrat en tidsexklusivitet på kommande DLC till #Call of Duty: Modern Warfare 2. Nu avslöjar företaget mer om vad avtalet innebär och hur det lär irritera sockorna av alla som äger spelet till Playstation 3 och Windows.

Vi har en 30-dagars tidsexklusivitet på Modern Warfare-innehållspaket. Så det kommer att bli tillgängligt även på andra plattformar, men du kommer kunna testa och spela det på Xbox 360 först.

Enligt tidigare uppgifter ska tidsexklusiviteten sträcka sig över de två första kartpaketen som släpps till Modern Warfare 2, men utan officiellt bekräftande är det omöjligt att utesluta att det inte gäller mer än så. Någon gång nu under våren är det tänkt att det första kartpaketet ska anlända, medan du väntar så kan du ju få upp ögonen för ett helt nytt språk.

Det eller rentav en "patch", men sånt existerar inte längre, tack vare sådana som mortalis :( 22/01 Hette väl expansions pack tidigare, fast på den tiden fick man mycket mer än 2-3 MP-banor. Kom även en hel del gratisbanor från utvecklarna. 22/01 Ja men herregud, det är ju ni som skjuter er själv i foten, ni sväljer och accepterar ju bara hela tiden, så tro sjutton de utnyttjar det, månadsavgift eller dylikt är bara en tidsfråga om man inte tänker ett steg längre. sluta svälj all dynga nu, stå... 22/01 Oh **** you Microsoft! Jag vill inte vänta medan de som har x-box har DLCn 30 tidigare. 21/01 Visst, gratis banor, gratis spel är helt underbart men av en anledning så brukar inte stora, vinstdrivande företag ägna sig åt det i större mängd, just nu får man väl vara glad att de skippar månadsavgift ;) Visst vore det schysst med ett par gratis ban... 21/01 slutar att köpa infintiy ward spel, OM dom inte börja med att lysna på oss spelare och GÖRA BRA SPEL! dom skiter i pc spelare, okej utan pc spelar fanns so hade dom haft det dom har! 21/01 Mycket citat i denna. Fram tom den 12 Januari uppgick försäljningen till 1210390000 SEK (1,2 miljarder kronor). Skulle sätta dom i konkurs om dom gav bort ett par fjuttiga banor? Källa: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8457335.stm Har inte köpt MW2... 21/01 Med tanke på hur IWnet pissar på mig varje gång jag spelar pc versionen så tänker jag inte pröjsa för nya maps 21/01 Man hinner ju tröttna på spelet innan dom får ut nya banor. Gött med Bad Company 2 snart istället.. 21/01 Bevis på att activision inte bryr sig om spelarna. 21/01
Skicka en rättelse