Tidigare idag skrev vi om ett nytt spel i spelserien #Five Nights at Freddy's. Utvecklaren Scott Cawthon har producerat många spel på kort tid, men har ingenting att sätta emot #Team 17 och #Worms-serien. Vi har tappat räkningen på antalet spel men har däremot koll på att #Worms: WMD är under utveckling och ska släppas någon gång i år.

Det verkar bli ungefär samma grej som Worms-fansen är vana vid, men med ett par nyheter. Maskarna ska kunna köra tanks och helikoptrar för extra förödelse. Blir det för hett om öronen kan de även gömma sig inuti byggnader för att skydda sig från air strikes, bananbomber, exploderande får och annat som hör maskkriget till. Se hur det fungerar i den senaste trailern nedan.

Jodå jag tror nog man kan gilla det även om man är lite yngre. Möjligtvis kan de värsta energidryck-monstren bli lite otåliga med tanke på att man måste vänta medan den andra spelar sin tur men då kan dom ju göra läxorna samtidigt lr nåt =) 23/05 http://inventwithpython.com/images/gorillas.png 23/05 https://www.youtube.com/embed/4ckbNvrM83A Det finns bara ETT Worms som är värt namnet. 23/05 Worms har väl alltid varit ett sånt spel där utvecklarna hellre släpper ett nytt spel än patchar trasiga saker i det nuvarande. Det är väldigt synd för att jag har alltid tyckt om worms. 23/05 Verkar kul! Jag har inte spelat ett Worms spel förbannat många år förstås så jag vet inte hur de på senare tid har varit. Minns t.om Liero mer än jag minns Worms. För mig blir det något väldigt nytt i alla fall. :D 23/05 Är de bara gamla rävar över 30+ som gillar Worms eller är det något för dagens ungdomar också? Det känns ju ganska så enkelt jämfört med dagens modernare spel tänker jag. :) 23/05 jo precis, åtminstone i expansionen till ettan inom singleplayer på en del och sedan multiplayer på vissa banor. Annars har inte dom andra spelen så mycket som du kan styra själv 23/05 Faaaaaaast Call of Duty har redan haft spelarstyrda fordon i första spelet så den där gubben gick inte. 22/05 Vem hade kunnat ana att till och med Worms skulle få spelar-styrda fordon innan Call of Duty? o.0 22/05 Inte för att vara den, men typ alla spel är identiska med varandra när det kommer till uppföljare. 22/05
Skicka en rättelse