För tio år sedan utannonserades #i[iHalf-Life 2: Episode 3[/i]"] av #Valve och många hade då fullt fokus på den första delen. Trots att vi inte fått några som helst livstecken från episoden, har rykten florerat under de gångna åren, men det börjar onekligen känns som om kakan var en lögn.

Till en början var Gabe Newell väldigt bekväm med att prata om #Episode [b3[/b]] och hur den skulle trollbinda spelarna. Det planerade släppet 2007 blev inte av och Newell slutade prata. Den ytterst beklämmande utvecklingen återfinns i en video som sammanfattar de tio gångna åren. Terapeuter finns i kommentarsfältet.

Jag märker att du fokuserar mycket på det negativa. Jag ordinerar att du stänger av och istället lyssnar på den här låten tre ggr i rad och tar ett djupt andetag så ska du se att allt känns mycket bättre. https://www.youtube.com/embed/UcAzR2QyPCI 24/05 http://static.giantbomb.com/uploads/original/8/80045/2129341-halflife30114_610.jpg 24/05 445553 (Du behöver hålla in trean ett tag) ;) Har själv lite svårt att tro på att vi någonsin kommer att få se ett HL3 eller EP3. Varför skulle Valve vilja riskera det? Möjligen då om det ekonomiska börjar svikta i framtiden kanske? 24/05 vad som än kommer när det än kommer så lär det ju vara fetaste spelet i historien, annars ska valve brinna =) 24/05 Ett avslut helt enkelt. /Homie 24/05 Lite synd och skam hur dom bara har tagit död på denna underbara serie :( fattar inte va dom håller på med... 24/05 Det finns inte en chans att man gör färdigt spel som man sedan sitter och håller på. Risken finns ju att konkurrerande spel går förbi rent tekniskt medan man väntar. Det är bättre att tjäna pengar nu och låta dessa pengar "jobba" och dra in mer pengar... 24/05 Man kanske vill få veta slutet? Jag vill det iaf. Hade de avslutat ep2 med ett riktigt slut så kanske jag hade brytt mig mindre. Men nu vill jag ha ett avslut. Jag förstår inte alls varför de inte har släppt ep3 eller 3 än. Att de tar tid på sig är en... 24/05 https://media.giphy.com/media/l771U5tsBv6OQ/giphy.gif 24/05 Jag har väldigt svårt att se att dom ska ha byggt färdiga spel som de inte släpper. Eller ens halvfärdiga. Planer har dom säkert, men det är ju som med Duke Nukem. Världen springer vidare och om de har ett spel som skulle vara ett häftigt HL3 klart nu,... 24/05
Skicka en rättelse