Fallout Cascadia ska utspela sig i Seattle med omnejd.

Vi vet av erfarenhet att alltför ambitiösa modprojekt har en förmåga att aldrig se dagens ljus, just på grund av storleken och skalan. Vi förundras dock lika mycket varje gång ett nytt projekt utannonseras, och hyllar nybyggarandan och allt är möjligt-mentaliteten i spelcommunityt.

Senast i raden av åtaganden står ett gäng bestående av 18 Fallout 4-moddare för – Fallout Cascadia ska utspela sig i Seattle med omnejd, och enligt planerna ska det "vara lite mindre än Fallout 3, men med fler quests och platser än Fallout 4:s omfattande Far Harbour-dlc."

Cascadia ska bli en helt separat kampanj som inte har något att göra med storyn i originalspelet. Händelserna utspelar sig faktiskt flera årtionden efter de i F4.

Modden har varit under utveckling i ett halvår. Kolla in mer om den här.

Här blir det till att lägga till en custom radiostation som bara spelar Cascadian black metal! https://www.youtube.com/embed/JwgbmwtQGFw 29/05 Programutvecklingen, spelmotorn, grafiska interfacet, estetiken, grundläggande designen, för att nämna några få, moddare tar vad Bethesda redan skapat och lägger till lite av sitt egna, de använder vad som redan skapats, för att skapa nytt innehåll. Det... 28/05 Korrekt. Och du får en Power armor nästan direkt. Jag måste erkänna att jag också höjde lite på ögonbrynen innan jag spelade det själv. Men det fungerar faktiskt. Och man måste inte spela det på det sättet heller, det går bra att köra på traditionellt... 26/05 har inte gett mig på FO4 än, men förstår jag det rätt som att durability inte är en grej längre?? det var ju halva grejen i FO3 =P 25/05 Kommer nog aldrig på 100% färdigt men ballt är det 25/05 All heder till moddare som förlänger spelen man gillar. Väntar ivrigt på en permadeath mod och mer realistisk reload samt durability på all utrustning. 25/05 Ja men då är det ju helt ok att sälja X som bara fungerar OK, moddarna fixar det senare. Varför bry sig om kvalitet längre, andra fixar det sen ju. Strunt samma om vi tjänar miljoner på det som kunderna inte ser vart det verkar gå till, för inte är det... 25/05 Far Harbor dlc är väldigt bra. 25/05 Visst är det oerhört jobbigt när allt inte blir perfekt och det finns saker som man kan klaga på? Jag håller med om att FO4 kunde ha varit ett bättre spel men det blev som det blev och det finns ALLTID saker som man kan göra bättre med spelen och därför... 25/05 Mer Fallout är trevligt. :) 25/05
Skicka en rättelse