Populära Tracer har det tveksamma nöjet att vara föremål för de flesta skapelser.

Igår släpptes Overwatch (vår recension kommer senare i veckan), men det finns uppanbarligen de som gör allt annat än att spela med karaktärerna från spelet. Borta på Kotaku har man grävt ner sig i det smala men tydligen livfulla subkulturella fenomentet Overwatch-porr.

Med sajten Pornhub som utgångspunkt granskar man spelporr i allmänhet och Overwatch-ditot i synnerhet. Tydligen är de populäraste spelrelaterade sökningarna på sajten Minecraft, följt av Halo, Clash of Clans, och Call of Duty.

Just Overwatch är tydligen lätt att använda som grund för sitt porrskapande. Många använder sig av Valves Source Filmmaker: "I stort sett vem som helst kan göra sina egna porranimationer genom att ladda ner mjukvaran som de flesta konstnärerna använder för ändamålet," säger "Richard" från overwatchhentai.net till Kotaku. En annan Overwatch-fantast berättar att han "drogs till Overwatch-porr för att dess karaktärer fullkomligen dryper av, ja, karaktär".

För den som vill utforska fenomenet närmare rekommenderar vi Kotakus ingående artikel. Mycket nöje!

Vad som är sorgligt, är att på en sida som denna, sitta och uttala sig om att något fiktivt är sorgligt. 26/05 Fanns statistik för några år sedan, över vilka stater som har flest porn subscriptions och hårt religiösa stater var värst. 26/05 Bra jobbat. Du är inte rolig. 25/05 "Kotaku har grävt ner sig".. lel Man kan ju önska att de snart försvinner iaf. 25/05 Kul statistik, var tusan är USA i statistiken? Dom får sluta med sitt religiösa trams och runka lite istället, garanterat hälsosammare! 25/05 Nu vill jag inte ge intrycket av att jag sitter och drar i snabeln till tecknad porr om dagarna, men jag tycker verkligen inte att det är "sorgligt" med att folk gör sånt. Fiktiva/tecknade karaktärer kan absolut vara attraktiva och ge upphov till sexuel... 25/05 https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--oGMUHaoB--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/tobjxz6ybaxknsul1lsp.png Blir lite besviken på Sverige, kom igen nu, in och sök. Är man tjej kan man lägga till futa i sökningen, så blir det rättvist och... 25/05 Det här är ju inte direkt något nytt, Overwatch "porr" blev populärt samma dag som dom utannonserade spelet. Blizzard är en av dom speltillverkare som har spel som fått enormt mycket sexuellt material skapat av sina spel, World of Warcraft har förmodlig... 25/05 Fiktiva karaktärer (tecknade m.m), därav det sorgliga. :) 25/05 Kanske det, men den specifika sidan heter helt enkelt rule34 :P .. det har en vän till en vän till en bekant berättat för mig... *host* 25/05
Skicka en rättelse