Vi brukar påpeka att Metacritic är problematiskt på flera sätt, och inte är någon bra måttstock för att objektivt mäta hur bra spel är. Ändå kan man få ut intressant information av statistiken på sajten – fingervisningar om vad allmänheten och spelkritiker tycker. I fallet med nysläppta #Overwatch vill hyllningskörerna än så länge inte tystna.

Just nu ligger snittet för titeln på inte alls särskilt blygsamma 96. Siffran baseras på 13 recensioner, varav några inte har satt betyg än. Snittet lär minska en aning allt eftersom fler tycker till, men det verkar ändå som att #Blizzard producerat ännu ett uppskattat spel.

Game informer delar ut högsta betyget 10/10. IGN är inte riktigt klara med sin recension än men landar just nu på ett provisoriskt 9,4. De är långtifrån ensamma i sina hyllningar, klicka vidare till Metacritic för att läsa fler intryck.

FZ-recensionen av Overwatch publiceras senare i veckan.

Så trött på att de ger recensioner pga villet företag som släppte spelet istället för spelet i sig!! Samma sak med diablo 3, var ett jävla skitspel när det släpptes men alla sajter bara 10/10 bästa någonsin för att det är blizzard... 26/05 Tveksam till om det håller i längden, börjar man inte redan tröttna på befintliga banor? 26/05 För att se vad andra skriver såklart ;) 26/05 Du beskrev mer eller mindre varenda muliplayer spel. 26/05 370:- för ett AAA spel är fan inte mycket pengar, är van att köpa nya titlar för 600:- 26/05 Vi får komma ihåg att samma recensenter hyllade vanilla Diablo och Warlords of Draenor. Jag tror att många lätt blir förblindade av Blizzard hype. Iof tror jag att Overwatch kommer hålla bättre än D3 än WoD. dock tror jag Blizzard får lite specialbehand... 26/05 Overwatch är verkligen ett sånt spel som gör att man önskar att man vore arbetslös. Har nog inte haft så här kul sen Call of Duty 1. x) 26/05 Men det är tydligen tillräckligt intressant att du ska gå in i en Overwatch-artikel och klämma ur dig en kommentar? Varför ens gå in på artikeln om det nu är så ointressant för dig? 26/05 Hade det även haft en singelplayer-kampanj i stil med Witcher-serien fast utan inslag av fotboll så hade jag nog köpt det ändå. 26/05 Fattar inte detta argument, är folk verkligen så beroende av unlocks och content? Jag menar CS som är ett av världens mest populära spel har verkligen ingen content alls. dota2? Exakt samma sak i varje match i stort sett. 26/05
Skicka en rättelse