Men det lär vara värt att vänta på.

Ett hyperrealistiskt medeltids-rollspel det definitivt är värt att vänta på. Ungefär så tyckte FZ:s @Joakim Bennet om #Kingdom Come: Deliverance efter att ha åkt till Prag och testat spelet med utvecklarna (se filmen nedan!) Det ytterst lovande spelet kändes då ganska ofärdigt, och utvecklarna antydde att det kunde bli tal om att flytta fram releasen.

Och nu är det klart – Kingdom Come: Deliverance släpps inte i år, utan det blir premiär först 2017. Det bekräftar en talesperson för #Warhorse Studios för WCCFtech, som uppger att releasedatumet sannolikt släpps mellan E3- och Gamescom-mässorna. Spelets community manager sa i april att releasedatumet inte dröjer särskilt länge.

Kingdom Come: Deliverance är tänkt att lanseras till pc, Xbox One och PS4 samtidigt. Du kan köpa en tidig version och då få access till en tidig betaversion. Som billigast kostar det dig 50 dollar, men om du har överviktigt plånbok eller är på stöd-humör köper du extra av allt-utgåvan för lite mer än 4 000 kronor. Handlar gör du här.

Skicka en rättelse