Under förra årets E3-mässa utannonserade #Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands – ett spel i en massiv, öppen värld där vi mördar knarkcowboys i fina miljöer. Sedan avslöjandet har det dock varit ganska tyst kring titeln. Tills nu, då en sprillans ny trailer sätter stämningen för det kommande äventyret.

Vi räknar kallt med att få se mer från Wildlands igen under E3-mässan som går av stapeln den 14 juni. Dagen innan kör Ubisoft traditionsenligt sin presentation som du kan spana in här på FZ klockan 22.00 svensk tid.

Ska mycket till för att köpa ett spel från Ubisoft igen. 27/05 Kartan ser liten ut.... 27/05 En sniperserver till Delta Force: Black Hawk Down hette väl "Sniperville Open" om jag inte minns fel. Där häckade jag och klankompisarna ofta. Och vad vi ägde! Så till den grad att vi blev anklagade för att fuska och bannande från servern. :-D 27/05 Utan att läsa artikeln, se trailern eller läsa kommentarerna, låt mig gissa, det är ett spel med öppen värld, meningslösa sidouppdrag och torn som man klättrar i? 27/05 Advanced Warfighter 3 tack. 27/05 Eftersom det är ett Ubisoft spel räknar jag ju med att det kommer påminna väldigt mycket om alla andra sandbox-lir de har släppt. Det är väl en helt okej mall i grunden kanske, men förbannat uttjatad. Jag har dock gärna fel. 27/05 skulle vara coolt.. sen så börjar jag direkt tänka. typ dom tar ghost recon "världen" och slänger in en gnutta the division, speciellt animationer dom säkert redan har i från det spelet , väskor på ryggen etc och helt plötsligt blir jag inte lika sugen. 26/05 Delta force! Älskade delta force! Kommer ihåg att de fanns specilla sniperbanor online som var massiva, så låg man och letade prickar som då var en annan spelar som man försökte skjuta ner. Hör nu hur det låter lite tråkigt i efterhand, men gillade man... 26/05 Hoppas på pvp utöver co-op 26/05 Ghosts antyder mer på på stealth och att smyga sig fram, men det ser ut att bli mycket boombastiskt eldstridande. Påminner mer om Medal of Honor än något mer i stil med Splinter Cell. Därmed inte sagt att det behöver bli dåligt, vi får se. 26/05
Skicka en rättelse