Nej, det går inte snabbt. Precis som det ska vara.

För två veckor sedan utannonserades Civlization VI utan alltför mycket buller och bång, men som spelvärlden har törstat efter detta.
Spelet kommer att bli en färgglad tripp med flera multiplayerlägen och diplomati som utvecklas under spelets gång, och nu har vi äntligen lite gameplay att bjuda på. I sedvanlig Civ-stil är det ingen actionladdad sekvens men nyhetstörstande lär få insikt i några av de mer övergripande elementen.

Civilization VI släpps till PC 21 oktober.

Du får nog ta och läsa informationen själv istället för att vara lat och be mig sammanfatta det för dig. Som jag sa är det mycket förändringar mot hur V fungerar och det är helt sant. * Färre Civ's mot vad som finns i V med allt extra content. helt säke... 29/05 Det mesta i länken du skickade hittar man i Civ V, kvantitet är inte särskilt relevant. Du får nog ta och förklara exakt vad som är så mycket bättre i Civ VI än Civ V istället för att vara lat och länka något som egentligen inte bevisar någonting. (Yey!... 29/05 Personligen tror jag det kommer till windowsplattor 2 år efter release när dom har blivit kraftfullare. Mobiler längre in i framtiden och ios + android med hjälp av tredjepartsprogram. Grafiken må se mobilvänlig ut i vissas ögon, men den är mycket mer... 29/05 Det var en grov förenkling från Danternas, vet inte om hen helt enkelt inte har följt vad som har avslöjats eller om det är smutskastning pga besvikelse på grafiken. Men det är väldigt mycket ändringar ( https://www.reddit.com/r/civ/comments/4ivi8k/mega... 29/05 Ja är det inte mer nyheter än så finns ingen som helst anledning att 'uppgradera'. 28/05 Verkligen älskar stilen! Och hur fog of war blir en karta <3 28/05 Jag har lirat alla Civ sen det första kom ut och tycker det har utvecklats bra om än lite långsamt. Antar att det är mycket under huven man inte märker så direkt som exempelvis grafik. Jag tycker det ser rätt trevligt ut med den nya stilen. Inte så plat... 28/05 Som ett fan av CIv måste jag faktisk uttala mig som besviken. Känns helt ärligt inte som en stor uppgradering från Civ V. Grafiken är ändrad men känns inte uppgraderad på något sätt, lite snyggade stil bara. Annars är enda gameplay skillnaden att du kan... 28/05 Som tidigare skribenter redan skrivit så känns grafiken för målad, färgglad och mobilspelsvänlig. Jag hade tyvärr förväntat mig något helt annat. 28/05 Kan förstå att ni som spelat tidigare spel kan tycka grafiken är av det sämre laget. Men jag som bara spelat BE tycker detta ser riktigt trevligt ut. Tycker art-stylen passar spelstilen. 28/05
Skicka en rättelse