Moba, onlinepangare och diverse lagspel är minst sagt på tapeten nuförtiden. #Epic ger sig in i moba-leken med snygga och actionfyllda titeln #Paragon som befinner sig i early access. Är du sugen men väljer att hålla hårt i kreditkortet kan du spana in gratishelgen som pågår fram till måndag den 30 maj.

Nåt annat du kan kika närmare på är den nya kämpen Riktor som anländer till slagfältet direkt efter gratishelgen, tisdag den 31 maj. Han är en tank som kontrollerar motståndarna med brutala förmågor. Se ett första smakprov i trailern nedan.

Tack till bulleboss för detta #nyhetstips!
Ni har tur att det inte är Sweclockers mods här, för då hade ni varit bannade haha. "They told us to comb the desert, so we are combing it" 31/05 Okej haha, vuxet av dig att inse när du är besegrad, i alla fall! 30/05 Sluta inte med din medicinering.. 30/05 Okej, besvara inte frågan då, utan kom med helt irrelevanta argument istället... Grym diskussion, brukar du ta källor från Wikipedia också? :D Får väl förutsätta att du inte vet svaret, helt enkelt, och MOBA kvarstår som det sämsta samlingsnamnet nånsin... 29/05 För det var precis det folk gjorde med de spelen innan MOBA vart ett fast begrepp. Både HON och League kallades för DOTA-klon. Det kan du väl inte fråga mig om? Det var inte jag som kom på namnet.. Jag vet inte om du har svårt att läsa eller att förstå.... 29/05 Kan inte du? Varför skulle man kalla det för klon? Varför inte ge ett bättre namn på genren bara? Med din tankegång skulle det inte finnas något namn på genren alls, utan det skulle bara vara två separata spel, DotA och LoL... Du förlorar din poäng i... 29/05 Äntligen ett sätt att bestraffa folk som tower-humpar! :D Inte särskilt originell idé eller design när det finns en med hook i princip alla mobas. Kunde ju gjort en alien-ödle grej som slänger ut sin tunga och drar in motståndaren eller vad som helst!... 29/05 Alltså kan du inte tänka själv? Varför skulle de vilja bli kallade för "DOTA-clone" tex? DOTA var redan ett väletablerat spel. Du ser väl inte andra spel kalla sig själva för COD-klon eller BF-Klon eller vad som? Om du har ett märke och ska göra ett nam... 29/05 På vilket sätt handlade det om det? Genren hade inget namn innan, och de valde ett korkat namn. Förklara gärna hur du tänkte nu. 28/05 Prova spelet om ni får chansen! Jag har iaf asroligt :D 28/05
Skicka en rättelse