Gearbox färgstarka actionrökare är färskt men redan 40 procent billigare på Steam.

Battleborn släpptes för mindre än en månad sedan och fick ett hyggligt mottagande. På Opencritic ligger snittbetyget på 70 av 100. FZ:s Erik Cedervall delade ut 3 av 5 och spelet fick honom att: "... lyfta på hatten för Gearbox kreativitet och mod att tänka utanför lådan. Tyvärr skulle nog en tredjedel av alla grejer kunna stannat kvar där."

Tyvärr skulle nog inte Gearbox heller ha släppt sin färgstarka shooter med en vansinnig ensemble samma månad som Blizzard släppte sin ... färgstarka shooter med en vansinnig ensemble. Overwatch har fått ett förkrossande mottagande, och det är knappast en slump av Battleborn just nu säljs 40 billigare än normalfallet på Steam. (Alltså ännu billigare än prissänkningen för en vecka sedan!) Det gäller både den normala utgåvan och den så kallade digital deluxe-versionen som bland annat ger dig en säsongsbiljett.

Men du får skynda att fynda för rean upphör klockan 19:00 ikväll. De som betalade fullpris för Battleborn för ett par veckor sedan gör rätt i att känna sig lite bittra.

Räknas 3an som ett ord ? Skulle säga ett ord och en siffra 30/05 Tänkte samma sak, men det är antagligen för att foliehatten grumlar mitt omdöme. 30/05 Gissningsvis beror det på att de fick slut på "fulnycklar", och att nycklarna som kostar 500:- kommer från legitima källor. 30/05 Jaha? Kommer inte ihåg den exakta summan, men "Pre-ordern" var markant billigare hos dem när jag kollade iallafall, och det var på det jag baserade min åsikt. Du som tydligen sitter på alla svaren kanske har någon bra teori om varför det är så? 30/05 senaste jag kollade upp overwatch som var bara en dag innan release så gick spelet på närmare 500 kr på g2a och även på kinguin, oj så hemskt spelet blev 90 kr billigare, nu kommer era foliehatts teorier flygandes. Som plåster på såret kan jag ju säga... 30/05 Nu vet jag att man inte kan jämföra helt och hållet overwtch med battleborn, men som fler har sagt så fastnade man aldrig för battleborn, stökigt och rent av för jäkligt att spela. Overwatch kan ha sina stökiga stunder med, men det är på en helt annan... 30/05 Precis samma här, stökigt var verkligen ordet. Allt för mycket som händer på en gång, på tok för mycket effekter och onödigt krimskrams. Samtidigt som själva gameplayet på något sätt kändes för simpelt. 29/05 Det är bara en sak, men två ord. 29/05 Säger bara två saker. Borderlands 3 29/05 Ja, exakt. Är det inte det som menas med "grå marknad" eftersom nycklarna förmodligen kommer från bägge håll? 29/05
Skicka en rättelse