Ännu en bedrift att lägga till handlingarna.

Youtubaren Zero Master lade för ett par veckor sedan upp det här klippet, som i alla fall gått under vår radar. Killen tog sig an att klara nya Doom på hårigaste svårighetsgraden – Ultra Nightmare – och gjorde det med bravur.

Inte nog med att det bara tog honom fem timmar att nå sluttexterna, han gjorde det utan att dö en enda gång på vägen, vilket är en av förutsättningarna i Ultra Nightmare.

Filnen nedan är inte av den bästa kvalitén då Zero Master spelade med de lägsta grafikinställningarna.

Du måste ge det en chans till för det har verkligen sin charm och är svårare än man tror. Angående Doom 3 så finns stora mod packs man kan ladda ner vilket avsevärt förbättrar flera aspekter av spelet. Allt från bättre texturer, nya grafiska effekter... 02/06 Trodde jag också innan jag spelade hos en kompis. Körde nästan igenom spelet på Nightmare, det var skitkul, inte för svårt, inte för lätt, mycket rörelse samt träffsäkerhet behövdes och mycket förväntningar från spelaren. Blev faktiskt imponerad. ^^ 02/06 Spelet ser sjukt trist ut, synd att de lämnade Doom 3 så som det var. 01/06 Lustigt att man lägger vikten på att det är svåraste svårighetsgraden när spelaren skippar mer än hälften av banorna med genvägar. I alla fall i DraQus vända på 1tim och 16min... Skickligt! 31/05 Där har vi något som faktiskt är imponerande. 31/05 SNIPPA 31/05 Bra fråga. Är uppe i 15 timmar på Ultra voilence och har nog 2-4 banor kvar. Men jag gillar att utforska lite, läsa på läskiga lappar och datorskärmar osv. 31/05 DraQu är typ den enda streamern jag tittar på. Tänkte också på detta, 5 timmar är typ 5 speedruns för DraQu liksom. 31/05 glömde citera posten över mig, frågan var hur lång tid det tar på normal :p vill ju inte ta internet cred utan att förtjäna det. 31/05 Jag tycker att spelet verkar lite väl lätt för att vara ultra nightmare. Är man en erfaren fps spelare så verkar det som att man bara behöver hoppa runt i en ring för att fienden inte ska träffa. Antalet fiender borde ha varit x2 för att göra det till... 31/05
Skicka en rättelse