För snart ett år sedan hoppade #Yager Development av utvecklingen av #Dead Island 2 och projektet togs istället över av Sumo Digital som tidigare arbetat med Disney Infinity och Crackdown. Detta blev officiellt för bara några månader sedan men nu hörs rykten om spelets nedläggning.

Tidigare idag försvann Dead Island 2 från Steam utan närmare förklaring från varken utvecklarna eller utgivaren #Deep Silver. Det kan såklart ha att göra med en återlansering av spelet på E3 om några veckor så begrav inte spelet än.

Om det är så illa att inte ens denna typen av utvecklare vill ha med det att göra.. så har du inte missat någonting. 02/06 Vore kul om dom kunde fixa det, var riktigt skoj på sitt sätt ;) 01/06 Körde co-op, alla tröttnade. Sånt som händer. Däremot är det väl roligt om 2:an lever kvar och blir ett bra spel för dem som gillade ettan. 31/05 De kanske inte klarade att leva upp till den briljanta trailern. :) 31/05 Tror du bör läsa på vad mytomani är innan du kallar någon det, för det andra jag skrev att jag riktar min kommentar till dom som tror på rykten. Jag anklagade inte hela FZ, och om du syftar på att jag inte pratat med devsen så kan jag säga dig det är... 31/05 Läste du ens artikeln? Jesus. Ingen har sagt att det är nerlagt. Det är rykten. Skippa mytomaniet, please. 31/05 Dead Island 2 har inte lagts ner, det är en annan studio som håller på med det, bara för att ett spel tas bort från steam så betyder det inte att det är nerlagt. Någon måtta får det ju vara. Och som svar på när någon undrar hur jag vet detta så är det... 31/05 Good riddance. Efter vad man läst och hört om spelet verkade det bli rysligt tråkigt. De får starta om från början och fokusera på ett Dead Island med en faktisk SP-kampanj istället 31/05 De vill ju att vi skall köpa enchanced versions av de gamla spelen istället :P De släpptes på steam idag om någon är intresserad. 31/05 I coop var de Dead Island och Dead Island Riptide riktigt roliga. 31/05
Skicka en rättelse