Uppdatering: Juli var tydligen ett skrivfel från Blizzards sida. Det är slutet av juni som gäller för competitive play, inget annat.

#Blizzards fps-debut #Overwatch har tagits emot med skyhöga betyg världen över. Här på FZ har vi inte varit sämre och delade ut fyra arga apor i vår recension. Välpolerad multiplayer, roliga karaktärer och låg inlärningskurva var några av grejerna som fick oss att flina belåtet.

Däremot saknar vi fortfarande competitive play som försvann under betaperioden. Blizzard behöver mer tid för att färdigställa det tävlingsinriktade spelläget och det var sagt att det skulle dyka upp i slutet av juni. Via Twitter meddelas att vi får vänta längre än så – "senare i juli (förhoppningsvis)" är det nya budet.

Tänker du kasta dig in i competitive play när det kommer, eller är du nöjd med de befintliga alternativen?

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Man kan ju undra om DU har det när du säger att mer än hälften av hjältarna är OP. Hur tänkte du där? Troligtvis inte alls. :) 02/06 Du kan hoppa omkring bäst du vill med Genji. En hyfsat bra McCree kommer att äga sönder dig även om han sparar sin flash. Du måste använda reflekten för att ens kunna vara nära, antingen så reflektar du eller så tar du ett helt magasin och dör. Om McCre... 02/06 Har ni problem med Mcree's flash så kan man ju lira Genji och slå tillbaka den i ansiktet på han. Tycker ingen karaktär är OP, det är bra spelare som är OP 02/06 Köpte vid release. 01/06 Aldrig sett folk kommunicera på vettigt vis i overwatch, under betan och när spelet släpptes har det varit glåpord i massor 01/06 Hoppas de inför samma bracketsystem som sc2 har, de skulle kunna ha en bracket för lag och en bracket för solospelare. =) 01/06 Precis. Nej, jag får ta och öva upp mig lite mer hehe :) 01/06 Alla hjältarna är OP under rätt förutsättningar, det är ju en feature. Att sedan bli bra på att spela dem effektivt är en helt annan sak. Sen är det många som inte fattar att det är synergin i lagen som leder till vinst, går det dåligt är det nästan all... 01/06 Har du ens testat spelet själv? 01/06 Alla som säger att de inte har problem med (mot) McCree har antingen bara spelat King of the Hill eller så har man inte mött någon som faktiskt kan spela. Så enkelt är det. Tyvärr. Edit: Vi pratar väl 1 mot 1-scenarion antar jag? 01/06
Skicka en rättelse