En anständig spelfilm på gång?

Filmversionen av Assassin's Creed har premiär i december, och nu ryktas ett annat storspel från #Ubisoft-katalogen vara på väg till biodukar. Framtidsdystopin #The Division är på väg att bli film, uppger Variety, med ingen mindre än Jake Gyllenhaal i en av rollerna.

Gyllenhaal uppges också vara producent för filmen. För närvarande letas det efter en författare som kan skriva manus till filmen, skriver Variety, som inte fått något svar från Ubisoft om filmens existens.

Med filmerna The Day After Tomorrow och Prince of Persia: The Sands of Time på meritlistan har Gyllenhaal gjort grundjobbet i fråga om katastrof- och spelbaserad film.

The Divisions bakgrundsstory bygger på att New York slås ut av en elakartad smittkoppsepidemi, ett upplägg som tveklöst kan funka som grund för en hyfsad film. Vad tror du om att lyfta #Massives dystra berättelse till bioduken?

Assassin's Creed-filmen går upp på bio den 21 december. Den regisseras av Justin Kurzel och i rollerna hittas Michael Fassbender, Jeremy Irons och Marion Cotillard.

Skicka en rättelse