Hängivenheten når ibland absurda nivåer.

92 speltimmar i Overwatch sedan releasen den 23 maj. Den "bedriften" står spelaren Fenderella för, efter en maratonsession på 30 timmar som sändes på Twitch.

Fenderella förärades en AMA på Reddit efter avslutat värv, och där avslöjades bland annat att han vanligtvis spelar Overwatch 13 timmar om dagen, mest som den offensiva karaktören Pharah. Hans vinstratio ligger på 51 procent.

av vad alla säger så finns det inget leveltak så personen som skrivit det på den sidan lär ju inte ens veta själv vad han heter 03/06 Det är mest en symbolisk bedrift, en slags milstolpe som helt handlar om alla timmar som har lagts ner på spelet. Om han bara spelar Pharah så är han troligtvis inte världens bästa lagspelare. Det skulle vara kul att veta kills/deaths ratio. :) 02/06 Blizzards matchmaking har då aldrig fungerat särskilt bra, imo. Det är totalt random vilka du får i ditt lag. Visst kan man förbättra sig själv, men enligt erfarenhet är det bäst att spela med full premade så slipper man randoms. Off-topic: Samma visa... 02/06 Varför du får spelare som verkar helt förvirrade o står o sniprar som dva eller spelar healer utan att heala osv är för att den spelaren ligger förmodligen en bit under 50% och behöver boostas, dvs alla i ditt lag är beräknat att vinna och är förmodlige... 02/06 Är 30-timmars sessioner något att uppmuntra. Vart är världen påväg?!? 02/06 Hmm, den här typen av "bedrifter" känns mest som en anledning till intervention snarare än gratulationer. 02/06 Hoppla! Bra jobbat, om man inte har något liv ;) 02/06 Jag stör mig som fan på match maken, och folk här verkar sitta på info om hur den funkar. Kan nån länka sina källor? Just detta att det verkar svårt att komma över 50% win, eftersom man allt för ofta matchas med folk som inte kan spela. Sen så är jag... 02/06 02/06 Skillnaden är att här verkar den balansera efter win%. Även om du skulle vara den absolut bästa spelaren i världen kommer du tillslut få omöjliga odds, 6 top 10 spelare mot dig samtidigt som du får massa randoms i ditt så du inte kan bära allt. Lols mm... 02/06
Skicka en rättelse